Ylli i "RHOC" Jennifer Pedranti kërkon sanksione ligjore në betejën e çrregullt të divorcit me bashkëshortin e huaj!

Klea

Kandi Burruss SHPËRTHON Bravo për pushkatimin e Kenia Moore për hakmarrje P*rn!

Kandi Burruss SHPËRTHON Bravo për pushkatimin e Kenia Moore për hakmarrje P*rn!

Kandi Burruss ka mbajtur një qëndrim të fortë kundër Bravos, duke kritikuar ashpër rrjetin për shkarkimin e ish-bashkëjetorit të saj, Kenia Mooremes akuzave per hakmarrje p*rn.

Kandi Burruss

Edhe pse Kandi Burruss u largua nga Amvisat e vërteta të Atlantës në përfundim të sezonit 15 në 2023, ajo nuk është shmangur nga komentimi i dramës në vazhdim.

Kandi Burruss

Gjatë një paraqitje të fundit në Yung Joc & Marrja e mëngjesit të Streetz emisioni radiofonik, i cili u postua në faqen e emisionit në Instagram më 21 qershor, Kandi ofroi mendimet e saj për pezullimin e fundit të pacaktuar të ish-bashkë yllit të saj, Kenia Mooreimponuar nga Bravo gjatë xhirimeve të sezonit 16.

Kandi Burruss

“E dini çfarë? Tani për tani unë jam si, ‘Mirë, është mirë që nuk jam atje’, por Cynthia (Bailey) i pëlqen, sapo të transmetohet seriali, ajo thotë se më mungon atëherë,” tha Kandi. “Nuk më mungon aq shumë tani. Dhe realisht unë shoh gjëra dhe jam si ‘Pse e bëjnë këtë?’ Sikur nuk më pëlqen fakti që ata pezulluan Kenian. Unë njoh shumë njerëz të tillë si: “Ajo nuk duhet ta kishte treguar këtë”, por kjo është “Shtëpia”.

Kandi Burruss

Kenia Moore53-vjeçarja u përball me pezullimin pas një ngjarjeje të filmuar tek ajo Kenia Moore Hair Spaku ajo dyshohet se shfaqi postera me imazhe eksplicite të yllit të saj të ri, Brittany Eady. Edhe pse Brittany nuk ishte e pranishme në ngjarje, ajo kishte dëgjuar për ngjarjen përpara se Bravo të pezullohej zyrtarisht Kenia. te dyja Brittany dhe Kenia shkuan në rrjetet sociale për të shprehur pikëpamjet e tyre.

“Faleminderit të gjithëve që më kontaktuan për atë që ndodhi në ngjarjen e djeshme. Unë jam ende duke përpunuar gjërat e këqija, të ulëta, të neveritshme, të neveritshme që janë bërë për të më lënduar. Ngacmimi dhe pornografia hakmarrëse nuk është kurrë në rregull.” Brittany postuar në një histori në Instagram në atë kohë.

Kandi Burruss

Shtypni luaj më poshtë për të parë.

Kenia, duke u mbrojtur kundër akuzave, shkroi në Twitter: “Unë kurrë nuk do të përfshihesha në pornografi hakmarrëse, nuk kam shpërndarë kurrë imazhe private ose pamje të askujt, as nuk kam kërkuar imazhe në pronësi të të tjerëve për t’i përdorur për të kërcënuar ose shantazhuar. Unë kam qenë gjithmonë i justifikuar. Nuk mund të flas për STORY edhe me njerëz që mbjellin lajme të rreme #sweet16 🔥.”

Kandi Burruss

Pavarësisht nga natyra serioze dhe potencialisht kriminale e e Kenias veprimet, Kandi beson se përgjigja e rrjetit ishte tepër e ashpër.

“Sa herë kemi bërë diçka që mendoni se dikush nuk duhet ta bëjë? Pra, kush i vendosi rregullat? Pse papritmas keni një problem të tillë me dikë që i bën diçka të çmendur dikujt?”

Kandi Burruss

Megjithatë, Kandi mbetet mendjehapur për sezonin e ardhshëm të 16-të të Amvisat e vërteta të Atlantësduke shtuar, “Thjesht nuk po e ndjeja gjithë këtë, por do të shohim kur të dalë në TV.”

Kandi Burruss

Në një intervistë të shkurtit 2024 me Entertainment Tonight, Kenia diskutuar e Kandi largimi nga ekskluziviteti.

“Sapo ajo më tha se kishte marrë vendimin për të mos u kthyer, unë thashë: ‘A je i sigurt? Mendoni vërtet për këtë. A je i sigurt? E dini, ju keni qenë atje për 14 vjet rresht…’ dhe ajo është aq e dashur dhe e respektuar, dhe mendoj se sapo mori vendimin, ishte vërtet e qartë se ajo ndihej mirë për vendimin. Unë i thashë, ‘E dini çfarë? Unë do të qëndroj pranë jush. Nëse kjo është ajo që ju vërtet dëshironi, dhe kjo është ajo ku ju çon zemra, unë jam për të.’