Kandi Burruss

Klea

Kandi Burruss ndan mendime për 'Shtëpiake të vërteta të kastit të ri të Atlantës dhe zbulon se xhirimet kanë filluar!

Kandi Burruss ndan mendime për 'Shtëpiake të vërteta të kastit të ri të Atlantës dhe zbulon se xhirimet kanë filluar!

Kandi Burrusspasi së fundmi u largua nga Amvisat e vërteta të Atlantës pas një ecurie 14-vjeçare, po ndan mendimet e saj për kastin e rinovuar rishtazi për sezonin 16.

“Jam i emocionuar,” Kandi tha E! Lajme më 17 maj. “Jam i emocionuar për Shamea Morton Mwangi, kush është miku ynë. Më vjen mirë që është shpallur kështu që nuk më duhet të mbaj më sekrete. Unë do të shikoj sepse miqtë e mi janë ende në shfaqje.”

Shamea Morton

Kandi është i emocionuar për Shamea Morton duke u promovuar në një anëtar të kastit me kohë të plotë dhe është po aq i emocionuar Porsha Williams rikthehet pas një pauze prej dy sezonesh. “E dija që ajo po kthehej përpara se ta njoftonte atë.” Kandi tha. “Ne të dy kishim folur për vendimet tona, atë që po mendonim të bënim. Po i thosha se nuk e di nëse do të kthehesha. Ajo më tregonte se si mendonte se mund të kthehej. Pra e dinim. Jam i emocionuar për të.”

Sezoni 16 do të prezantojë anëtarët e rinj të kastit: Brittany Eady, Kelli Ferrell dhe Angela Oakley, krahas kthimit RHOA Amvisat Kenia Moore, Drew Sidora, dhe Cynthia Bailey, i cili do të jetë mik i. Megjithatë, Marlo Hampton, Sanya Richards-Ross dhe Shereé Whitfield nuk do të kthehet vitin e ardhshëm.

Kasti i ribashkimit të RHOA

Kandi gjithashtu aludoi për një dramë të prapaskenës për të cilën ajo ka dëgjuar që nga fillimi i xhirimeve për sezonin e ri. “Nuk do të më mungojë domosdoshmërisht ai stres,” pranoi ajo. “Ata filluan xhirimet këtë javë. Unë po flisja me njërën prej tyre – nuk mund të them se kush ishte – por ajo tha: 'Vajzë, është shumë.' Unë thashë: 'Po, nuk e di nëse e kam humbur atë pjesë.' E harrova stresin e parë të lëvizjes së topit kur takoni njerëz të rinj.”

Duke parë kohën e saj në shfaqje, Kandi ka treguar se çfarë do t'i mungojë më shumë. “Nuk ju mungon domosdoshmërisht stresi apo puna, por ju mungon pjesa e miqësisë”, tha ajo, “dhe duke e ditur se jeni pjesë e diçkaje të madhe. Sepse në fund të ditës, pa marrë parasysh sa dramë ishte, 14 sezonet e mia në atë ekskluzivitet erdhën shumë gjëra të shkëlqyera prej saj.”