Kandi Burruss kritikon Bravo për të qenë i ngadalshëm me RHOA Casting

Klea

Kandi Burruss kritikon Bravo për të qenë i ngadalshëm me RHOA Casting

Amvise të vërteta të Atlantës është bërë një rast interesant në formacionin e Bravo-s të programeve Housewives dhe realitetit televiziv në përgjithësi. Fansat dhe producentët panë se sezoni i 15-të i RHOA-s mori një zhurmë mjaft intensive për sa i përket shikueshmërisë.

Përfundimi i sezonit 15 u transmetua më 10 shtator 2023, më shumë se katër muaj më parë, dhe deri më tani, nuk ka ende asnjë fjalë se kur mund të fillojë xhirimet e sezonit 16. Më e rëndësishmja se kaq, fansat ende nuk e kanë idenë se kush mund të kthehet për sezonin e ri.

Duke pasur parasysh se sa i suksesshëm ishte rindezja e butë e sezonit 14 të Real Housewives të Nju Jorkut, shumë kanë spekuluar nëse Atlanta do të marrë të njëjtin trajtim. Andy Cohen pranoi se shfaqja ka nevojë për ndryshime. Nderkohe, Kandi Burruss ka ndarë disa mendime për këtë çështje.

A ka fantazma Bravo Kandi dhe kasti i RHOA?

Në një Amazon Live së fundmi, një fans e pyeti Kandi se çfarë mund t’u thoshte për sezonin e 16-të të RHOA-s. ajo pyeti. “Ata janë me të vërtetë pengues”. Ata sillen sikur njerëzit nuk kanë jetë. Njerëzit fituan jetë këtu. Duhet të bëjmë plane për gjëra të tjera.”

Në një Live të veçantë, Kandi pranoi: “Ata [Bravo] janë ende duke punuar për kastin e ri, kështu që nuk mund t’ju them asgjë.” Ajo u shpreh se do të donte t’i tregonte fansave më shumë informacion, por nuk kishte asgjë përtej kësaj. Kur këto klipe arritën në Instagram përmes @theneighborhoodtalk, fansat patën disa mendime, asnjëri shumë i mirë për Kandi.

“Historia e Kandi ka ecur në rrjedhën e saj. Nuk ka më asgjë që mund të dalim prej saj dhe të kujdesemi,” tha një komentues. Komentuesi më tej shprehu dëshirën e tyre për një rindezje të plotë në Atlanta, të ngjashme me RHONY. Një tjetër komentues shkroi: “Ajo është kaq e mërzitshme, është koha të heqësh dorë.” Dhe një komentues tjetër sugjeroi që Bravo të kthejë Kim Zolciak në emision për të rinovuar interesin.

Real Housewives of Atlanta pritet të kthehet në Bravo para fundit të vitit 2024.