Julie Chrisley shërbeu dokumente ligjore në burg për aksidentin e djalit

Klea

Julie Chrisley shërbeu dokumente ligjore në burg për aksidentin e djalit

Problemi thjesht nuk ndalet për Julie Chrisley. Edhe pse ajo tashmë është ulur në burg duke vuajtur një dënim 7-vjeçar për akuzat për mashtrim, ajo sapo u godit me dokumente ligjore për një aksident me makinë ku përfshiu djalin e saj 17-vjeçar, Grayson Chrisley. Është vetëm i fundit në një vit plot me çështje ligjore për familjen e turpëruar Chrisley Knows Best.

Shërbyer gjatë servirjes

Radar Online mori detajet mbi padinë e fundit të Chrisley. Në vitin 2022, Grayson përplasi makinën e tij në pjesën e pasme të një automjeti të drejtuar nga një djalë i quajtur Patrick Rykwalder. Sipas Patrick, Grayson ishte i hutuar gjatë vozitjes dhe duke ecur shumë shpejt në rrugë. Patrick kërkoi 750 mijë dollarë dëmshpërblim për lëndimet që pësoi në aksident.

Julie dhe Grayson përmenden në padi, së bashku me Todd Chrisley dhe Savannah Chrisley. Është një çështje e vërtetë familjare dhe Chrisleys argumentuan se Patrick nuk u plagos në aksident. Ata kanë kërkuar nga gjykatat që të heqin dorë nga kjo çështje.

Ndërkohë, Patrik ka luftuar dhëmbë e dhëmbë kundër avokatëve të familjes. Ai dëshiron që Chrisleys të shpërndajnë të dhënat e tyre telefonike nga koha e aksidentit. Grayson duhej të hiqte dorë nga aksesi në të dhënat e tij të telefonit, por Todd dhe Julie argumentuan se të tyret nuk mund të thirreshin për shkak të privilegjit klient-avokat lidhur me çështjet e tyre të tjera penale. Topi është ende në ajër në atë.

Ndërsa e gjithë kjo dramë ligjore shpaloset, Grayson thuhet se po e ka të vështirë ta lundrojë atë. Prindërit e tij sapo kishin një rast apeli dhe motra e tij tregoi në podcast-in e saj se sa shumë mundohej Grayson. Fakti që maturanti po përballet edhe me një padi të tijën ndoshta nuk i lehtëson gjërat.