Julie Chrisley

Klea

Julie Chrisley përballet me makthin e kancerit ndërsa ishte në burgun e ndyrë!

Julie Chrisley përballet me makthin e kancerit ndërsa ishte në burgun e ndyrë!

Savannah Chrisley zbuloi se nëna e sajJulie Chrisleypërjetoi një frikë nga kanceri ndërsa ishte në burg, në episodin e 5 marsit të podcast-it të saj, E zhbllokuar me Savannah Chrisley.

Todd Krisli

Savana ua transmetoi historinë dëgjuesve të saj duke lexuar letrat e shkruara nga nëna e saj, e cila përshkruante kalimin e hidhur pas hekurave.

“‘Më thirrën te mjeku’,” tha Duke u rritur Chrisley alum lexuar nga letra. “Unë hyra duke menduar se ishte gjinekologji. Unë u ula me doktoreshën dhe ajo vazhdon të më thotë se niveli im i HCG ishte i lartë—10.2.’

Julie Chrisley

“Ky është një hormon shtatzënie,” Savana vazhdoi. “Nuk duhet të jetë aq i lartë. Nëse do të ishte pak më e lartë, do të rezultoja pozitive në një test shtatzënie. Meqenëse kjo nuk është një mundësi, mund të jetë një shenjë e një tumori.’

Julie u diagnostikua me kancer gjiri në vitin 2012 dhe shkoi në falje pas kryerjes së një mastektomie të dyfishtë dhe histerektomisë. Ajo përshkroi se ndihej e shkatërruar nga lajmet, veçanërisht në mungesë të bashkëshortit të saj, Todd Chrisley, i cili vuan dënimin me burg në një shtet tjetër.

“‘Unë fjalë për fjalë u copëtova,” shkroi ajo. “’Si mund të ndodhë kjo? Do të rinovoj punën e gjakut dhe do të bëj një skanim. Nuk i kam thënë askujt dhe nuk do ta bëj derisa të di se çfarë po ndodh. Kam shume frike. Unë dua vetëm burrin tim. Nuk e di nëse mund ta bëj këtë pa të.’

Todd Krisli

Savana goditi sistemin e kujdesit shëndetësor të institucionit dhe mungesën e transparencës së tij në komunikimin me anëtarët e familjes.

“Ata nuk i thonë absolutisht asgjë familjes suaj,” tha ajo. “Unë nuk u njoftova për asnjë nga këto. Nuk u intereson. Nëse nëna ime do të shkonte në spital, nuk do ta dija.”

Todd Krisli

Savana zbuloi më parë se ndërsa jeta e saj pa prindërit kishte qenë e vështirë, letrat e nënës së saj kishin qenë një burim ngushëllimi.

“Kur i lexoj më trishton, por në të njëjtën kohë, më jep shumë ngushëllim”, tha ajo në një episod të shkurtit. “Thjesht duke parë dorëshkrimin e mamasë sime dhe duke ditur që ajo e preku atë dhe ajo e shkroi atë.”

Todd Krisli

Julie’s kriza shëndetësore vjen mes një ndërprerjeje komunikimi mes saj dhe bashkëshortit të saj. Muajin e kaluar, Radar Online raportoi këtë Todd dhe Julie “Nuk kam folur”, që nga “Chrisley di më së miri” dyshja u vendos në burgje të veçanta në janar 2023.

Todd Krisli

Insajderi i tha gazetës se avokatët e çiftit ndoqën protokollin duke kërkuar që klientët e tyre të lejohen të flasin në telefon në baza mujore, gjë që thuhet se është në përputhje me procedurën standarde.

Todd Krisli

Julie’s gardiani e miratoi kërkesën por kryegardiani në Todd’s Burgu “refuzon” të lejojë bisedat telefonike mes burrit dhe gruas, sipas raportit. Informatori pretendoi se mohimi ishte në “hakmarrje” për të Todd dhe vajza e tij, Savannah Chrisleyduke folur për kushtet e papranueshme të jetesës brenda burgut.

Todd Krisli

Në qershor 2022, Todd dhe Julie u shpallën fajtorë për 12 akuza për evazion fiskal, mashtrim bankar dhe bankar dhe konspiracion. Çifti i reality TV u dënua me 19 vjet burg të përbashkët. Todd mori 12 vjet dhe Julie u dënua me 7 vjet pas hekurave. Julie’s dënimi më vonë u reduktua me 14 muaj dhe Todd’s kohë me gati dy vjet.