Julie Chrisley 'Optimiste' Ditëlindja e radhës do të jetë 'e fundit' pas hekurave

Klea

Julie Chrisley ‘Optimiste’ Ditëlindja e radhës do të jetë ‘e fundit’ pas hekurave

Chrisley e njeh shapin më të mirë Julie Chrisley do ta festojë pak më ndryshe ditëlindjen këtë vit. Tani për tani Julie është në kohën më të rëndë të shërbimit për mashtrim bankar dhe evazion fiskal. Burri i saj Todd Chrisley është gjithashtu në burg dhe ai ka disa ditëlindje për të pritur pas hekurave.

Ndërsa çiftit i janë ulur dënimet e kombinuara, ata po shpresojnë gjithashtu për një Hail Mary këtë vit. Si Todd dhe Julie po apelojnë rastin e tyre dhe nuk kanë pranuar kurrë ndonjë keqbërje. Tani familja e Julie po përgatitet të vizitojë dhe të njohë udhëtimin e saj të 51-të rreth diellit, ata gjithashtu mendojnë se do të jetë ditëlindja e fundit në paraburgim. Sigurisht, Jan. People i ka detajet.

Gëzuar ditëlindjen Julie?

Insajderë pranë familjes Chrisley thonë se Julie nuk është e emocionuar për situatën e saj aktuale, por “dashuria e familjes së saj” është e mjaftueshme për ta mbajtur atë që ta humbasë plotësisht atë.

Julie mbush 51 vjeç sot dhe do të vizitohet nga Savannah Chrisley, Grayson Chrisley dhe Chloe Chrisley. Nuk ka asnjë fjalë nëse Chase Chrisley do të pushojë apo jo nga jeta e takimit dhe do të vizitojë mamin në qelinë e saj në Kentaki.

Avokati i familjes tha se Julie mbetet “shpresuese” gjatë kohës së saj të sprovës. “Julie është e fortë dhe optimiste dhe sigurisht që nuk dëshiron të jetë prapa hekurave për ditëlindjen e saj. Por ajo shpreson që me apelin, kjo do të jetë ditëlindja e fundit që ajo kalon në bare”, tha ai.

Por a janë ata optimistë pa ndonjë arsye të mirë? Nuk ka “asnjë përditësim real” në lidhje me procesin e apelimit. Për më tepër, datat për debatet gojore të Julie dhe Todd janë zhvendosur nga marsi në prill të këtij viti. “Është si një Gjykatë e Lartë që debaton me gjyqtarë të ndryshëm. Pra, janë vetëm gjyqtarët dhe avokatët,” shtoi avokati.

Fillimisht Julie do të kalonte shtatë vjet burg, por afati i saj u zvogëlua në pesë vjet në shtator 2023. Ndërsa nuk ka gjasa që Todd dhe Julie të lirohen, marrja e apelit në radhë të parë ishte një punë e madhe.

Savannah shpjegoi më parë, “Vetëm rreth 6 për qind e rasteve që janë paraqitur për argumente gojore pranohen. Pra, ky është një lajm i madh. Ne duhet të shkojmë dhe të diskutojmë pse mami dhe babi duhet të jenë në shtëpi. Pra, Zoti është i mirë.” Zoti gjithashtu nuk i pëlqen evazioni fiskal dhe gënjeshtarët, kështu që fat për ta.