Julie Chrisley mund të divorcohet nga bashkëshorti Todd për shkak se e ka bindur atë të bashkohet me skemën e mashtrimit tatimor "të pagabueshëm".

Klea

Julie Chrisley mund të divorcohet nga bashkëshorti Todd për shkak se e ka bindur atë të bashkohet me skemën e mashtrimit tatimor “të pagabueshëm”.

Julie Chrisley po përgatitet të kalojë Krishtlindjet e para pas hekurave. Ajo nuk do të jetë me fëmijët e saj. Dhe ajo me siguri nuk do të jetë me burrin e saj Todd Krisligjithashtu aktualisht jeton në një strukturë federale.

Todd dhe Julie po kryejnë dënimin pasi u dënuan për evazion fiskal dhe mashtrim bankar. Një rezultat i asgjë më shumë se lakmia e tyre. Në qershor 2022, u zbulua se ata morën mbi 30 milionë dollarë nga institucionet financiare. Për më tepër, ka spekulime se Julie ka përfunduar duke qenë besnike ndaj burrit të saj prej 27 vitesh, falë “planit të tij të pagabueshëm”. DailyMail ka një lugë.

Derisa burgu të na ndajë

Duket sikur Julie mund ose nuk mund të jetë duke menduar të largohet nga burgu si një grua beqare. Burime pranë familjes janë “të sigurta” se ajo do të kërkojë divorcin nga Todd pasi u detyrua të pushojë 5-vjeçare në Kentaki.

Nëna e Chrisley Knows Best ka pasur shumë kohë për t’i menduar gjërat dhe mund t’i vërë në dyshim zotimet e saj. Miqtë thonë se Todd e bindi nusen e tij të dashur se “nuk do të shkonte kurrë në burg”. Ndërsa mohimet e telasheve në parajsë vijnë nga familja, burimet tregojnë një histori tjetër.

“Miqtë e Julie janë të sigurt se ajo përfundimisht do të divorcohet nga Todd për ta bindur atë të vazhdojë me planin e tij të pagabueshëm që i çoi ata në burg,” shtoi një burim i brendshëm. Todit dhe Xhulit u janë ulur dënimet të dyve, por Todit i ka ende dhjetë vjet dhe Xhuli ka pesë Krishtlindje të tjera nën veshtullën e burgut.

Todd e ka bërë misionin e tij për të riparuar sistemin e burgjeve në Florida duke zbuluar kushte të supozuara çnjerëzore. Një burim ndau: “Ai është i pashpresë dhe plotësisht i thyer. Ai i kalon ditët në izolim sepse shumë të burgosur nuk e duan për faktin se ai ka folur për kushtet e burgut.”

Julie është në një rrugë tjetër

Sa për Julie, ajo po kalon kohën e saj duke u penduar. “Ajo është thyer, nuk po shkon fare mirë. Ajo nuk mund ta kuptojë se si do të kalojë vite duke qenë e mbyllur dhe ndjen se ka zhgënjyer familjen e saj.”

Fëmijët e Todd dhe Julie po i mbajnë fansat të përditësuar për prindërit e tyre ndërsa janë të burgosur. Gjithashtu, ata vazhdojnë të mohojnë çdo keqbërje dhe të kundërshtojnë çdo bisedë për divorc midis mamasë dhe babait të tyre.

Ndërsa gjërat janë sigurisht të zymta për familjen, dy të burgosurit kanë marrë një mundësi për të paraqitur një argument gojor në lidhje me apelin e tyre për të rrëzuar bindjet e tyre. Ata do të dëgjohen në mars 2024.