Julia Lemigova ngacmon komentet 'të tmerrshme' nga Marcus Jordan

Klea

Julia Lemigova ngacmon komentet ‘të tmerrshme’ nga Marcus Jordan

Amvisat e vërteta të Majamit yjet Larsa Pippen dhe i dashuri i saj (tashmë), Marcus Jordan, dukej se po shkonte fuqishëm. Derisa nuk ishin. Larsa u mburr për jetën e tyre aktive seksuale dhe tregoi se Marcus i dhuroi asaj një “unazë premtimi”. Por bashkë-ylli i tyre Julia Lemigova vuri re diçka në ribashkimin e RHOM që i dha asaj një pauzë.

Ndërkohë dyshja e ka dhënë dorëheqjen. “Kjo nuk ka të bëjë me asnjë kontribut të familjes, por vetëm për rritjen e tyre personale,” tha një burim. Disa fansa besojnë se kjo është vetëm një pushim i përkohshëm për çiftin.

Julia ishte së fundmi mysafire në Reality Checked të SiriusXM. Julia bisedoi me prezantuesen Dorinda Medley rreth ribashkimit në Miami. “Ju djema po afrohet ribashkimi?” Dorinda e pyeti dhe Julia u përgjigj: “Po zonjë”.

Dorinda vazhdoi: “Dhe Marcus dhe Larsa ishin bashkë në ribashkim. Pra, ti nuk kishe asnjë nga këto informacione, por Julia, po më thoshe diçka interesante.” Kam një ndjenjë që Larsa nuk do të jetë e lumtur për komentet e kolegut të saj.

“E dini, ndonjëherë dëgjojmë gjëra dhe kur ndodh, nuk i kushtojmë shumë vëmendje,” tha Julia. “Por më pas, kur pashë lajmin dy ditë më parë për ndarjen, fillova të rimendoj Markusin, i cili duket, e dini, përshtypja e parë si një njeri shumë i sjellshëm, i butë, dhe kjo është ajo që kam menduar për të deri tani, sepse unë ju kujtuan disa gjëra që i kisha dëgjuar të thoshte në ribashkim dhe pak njerëz i dëgjuan në të vërtetë, gjë që ishte absolutisht e tmerrshme, e dini?”

Derdhni çajin, Julia! “E tmerrshme për të apo e tmerrshme për ju, apo thjesht e tmerrshme në përgjithësi?” pyeti Dorinda.

“Në përgjithësi. Dhe është diçka që më ka ngelur, dhe nuk e shikoj më në të njëjtën mënyrë, sepse ai në fakt e tha dhe më bëri të rimendoj se kush është ai si person, “shpjegoi Julia. “Pra, nuk është kështu, unë nuk e mendoj më atë si këtë njeri të sjellshëm të butë. Pra, kush e di se si ishte ai në jetën e tij private me Larsën? Sigurisht, nuk po spekuloj tani, por dukej se ishin shumë të dashuruar”, shtoi ajo. “Por përsëri, ne nuk e dimë se çfarë ndodhi pas dyerve të mbyllura.”

Dorinda u përgjigj: “Nuk e di kurrë.” Por do ne e di ndonjehere? Nëse jo të gjithë e kanë dëgjuar, a do të thotë kjo se nuk do të transmetohet gjatë ribashkimit të RHOM? Shpresojmë, dikush do të zbulojë saktësisht se çfarë gjëje të tmerrshme tha Marcus.

Sezoni 6 i The Real Housewives of Miami vazhdon të mërkurën në 9/8c në Bravo.