Julia Lemigova dhe Martina Navratilova "Nuk e mbyllin derën" për birësimin

Klea

Julia Lemigova dhe Martina Navratilova “Nuk e mbyllin derën” për birësimin

Ylli i Real Housewives of Miami Julia Lemigova nuk ka turpëruar të dëshirojë t’i shtohet familjes së saj. Së bashku me gruan, Martina Navratilovatema e birësimit kishte dalë kur fëmijët e saj filluan të largoheshin për në kolegj.

Pastaj jeta i shkatërroi ato plane kur Martina filloi të luftonte për jetën e saj – përsëri. Gjithashtu, f**k kancer. Në fillim të vitit 2023, Martina zbuloi se ajo mori një diagnozë të dyfishtë të kancerit të fytit të Fazës 1 dhe një kanceri të gjirit në fazën e hershme të palidhur. Deri në mars, ajo tha se planet e birësimit ishin jashtë.

Tani, pasi Martina e bëri kancerin kurvë të saj, duket se dera mund të hapet përsëri për të mirëpritur një fëmijë tjetër. Faqja gjashtë ka detajet.

Ishte një Krishtlindje pa kancer

Fansat e RHOM e dinë se si Julia luftoi kur fëmijët e saj u larguan nga shtëpia dhe kjo hapi diskutimin e birësimit me Martinën. Në qershor, legjenda e Wimbledon njoftoi se mundi sëmundjen dhe gjithçka po kthehej në normalitet. Tani një normale e re mund të jetë në punë.

“Planet tona të birësimit ishin në pritje,” filloi Julia. Ndoshta tani ato plane nuk janë aq shumë në pritje. “Por ne ende nuk po ua mbyllim derën atyre planeve,” shtoi ajo.

Në një intervistë të mëparshme, Martina ndau: “Mendoj [adoption] ishte një mendim i këndshëm për një kohë, por mendoj se kjo e ka sjellë atë në fokus të mprehtë – e dini, unë nuk jam më vërtet më e reja dhe nuk dua të jem gjyshja në shesh lojërash.

Sipas Julia-s, këto ndjenja kanë ndryshuar. “Shpresoj që së shpejti ta zgjerojmë familjen tonë”, tha ajo. Në ndërkohë, Julia ishte mjaft e lumtur që kishte dy vajzat e saj në shtëpi për pushime.

“Këtë Krishtlindje, dukej sikur kishte një arsye të vërtetë për të festuar. Do të thoshte shumë për ne të ishim bashkë si familje dhe të kishim një darkë çeke disa net para Krishtlindjeve për të nderuar fëmijërinë dhe shtëpinë e Martinës.”

Qëndroni të sintonizuar, Dr. Nicole Martin mund të mos jetë e vetmja që sjell një pako tjetër gëzimi në RHOM.

Kapni Real Housewives of Miami të Mërkurave në 21:00/ET në Bravo.