Julia Lemigova akuzon Marcus Jordan për Dramën e Ribashkimit RHOM

Klea

Julia Lemigova akuzon Marcus Jordan për Dramën e Ribashkimit RHOM

Julia Lemigova shpesh paraqitet si një nga kastë më pak problematike dhe konfrontuese Amvisat e vërteta të Majamit. Ajo ndonjëherë luan një rol të rëndësishëm në lojërat e vogla të telefonit të zonjave, por kryesisht ajo është vetëm një burim i çuditshmërisë së lehtë. Zakonisht, ajo del nga drama me duar të pastra. Megjithatë, duket sikur edhe ajo nuk ishte e sigurt nga e Marcus Jordan i përfolur zemërimi i ribashkimit.

Julia përmendi se njeriu i diskutueshëm i Larsa Pippen / trashëgimtari i Michael Jordan, Marcus shkoi në prapaskenë të HAM-it në regjistrimin e ribashkimit të sezonit 6. Julia dha më shumë detaje kohët e fundit, duke e përshkruar sjelljen e tij si “tronditëse”. Dhe, asnjë grua e RHOM-it (ndoshta përveç Larsës) nuk mbeti jashtë sharjes së tij të supozuar luftarake.

Julia: Marcus “erdhi për të gjitha gratë në përgjithësi” në ribashkimin e sezonit 6 të RHOM

Julia dhe burime të tjera i thanë Page Six se Marcus nuk kurseu askënd gjatë shpërthimit të ribashkimit të tij në prapaskenë në regjistrimin e janarit. Të gjithë u shprehën se e gjithë sprova ishte mosrespektuese dhe e egër.

Julia tha: “Ne kemi dëgjuar se ai erdhi për të gjitha gratë në përgjithësi, të gjitha ne gratë.” Ajo shtoi se asaj dhe grave të tjera iu tha se “ajo që ai tha ishte e keqe, nënçmuese, pakësuese dhe tronditëse”.

Një burim i tha më parë gazetës se zonjat RHOM nuk dinin për mendimin e supozuar të Marcus deri pas faktit. “Gratë nuk dëgjuan se çfarë tha Marcus në prapaskenë dhe nuk dinin as për incidentin deri pas regjistrimit të ribashkimit. Por ajo u kap dhe zonjat janë vënë në dijeni për këtë.”

Është e paqartë nëse shkrirja e Marcus do të përfshihet në prerjen përfundimtare. Megjithatë, një burim tjetër tha se nëse ndodh, do të ishte “aq keq” sa do të “ndryshonte opinionin e kastit” për të. Hajde, Bravo, rrotullo atë filmim!

Mendimi i Julia për Marcus tashmë ka ndryshuar. “Gjithmonë kam menduar se Marcus ishte një djalë kaq i ëmbël. Dhe të gjithë thoshin se ai ishte një djalë kaq i mirë dhe një njeri kaq i sjellshëm. Sa herë që i përshëndesnim njëri-tjetrit më parë, ai dukej të ishte një burrë shumë i mirë dhe i sjellshëm.”

“Dhe më pas dëgjova që ai tha këto gjëra të pahijshme për ne, dhe kështu nuk mendoj më për të në atë mënyrë.”

Julia dhe Larsa nuk po flasin

Julia thotë se ajo dhe Larsa “nuk po flasin” pas ribashkimit. Dhe, duket sikur ajo është bërë bërë me “Larcus”.

“Nuk po mendoj më për Larsën apo Marcusin. Ata nuk janë pjesë e jetës sime. Ata kurrë nuk kanë qenë vërtet. Ne nuk jemi miq dhe ndjej se ndjenjat tona ndaj njëri-tjetrit janë goxha të ndërsjella.”

Deri më tani, Marcus nuk ka komentuar për fjalët e tij të përfolura.

Larsa është e shpejtë për të kthyer nga zëri i saj i zakonshëm i butë, në formë Kardashiani, tek ulërima e saj e fortë, gërryese kur ajo mbron në mënyrë të paarsyeshme sjelljet dhe sjelljet e saj të zakonshme të gabuara. A është çudi që burri i saj do të bënte të njëjtën gjë?

Pjesa 1 e ribashkimit të sezonit 6 të Real Housewives of Miami transmetohet këtë të mërkurë, më 28 shkurt, në orën 9/8c në Bravo.