Juan Dixon u pushua nga padia për sulm seksual dhe shantazh

Klea

Juan Dixon u pushua nga padia për sulm seksual dhe shantazh

uroj Juan Dixon ishte këtu tani për të festuar një përditësim mbi atë që ishte një situatë e vogël shumë e keqe. Jo, nuk po flas për mashtrimin që ai e mohoi. Të njëjtën pabesi të supozuar Robyn Dixon nuk do ta diskutonte nëse fansat nuk paguanin më parë. Fatmirësisht ky lajm po publikohet përpara sezonit të ri të Real Housewives of Potomac, kështu që ne po e marrim atë falas.

Robyn mori shumë nxehtësi gjatë sezonit 7 të RHOP. Karen Huger dhe ne të tjerët mendonin se fejesa e Robyn dhe Juan ishte për shfaqje dhe dyshohej se Juan kishte një bashkëpunëtor biznesi në krah. Por mosmarrëveshjet në lidhje nuk ishin çështja e vetme e Juanit, ai kishte edhe probleme me punën. Tani kemi një përditësim dhe më në fund, një lajm i mirë është në rrugën e Juanit.

Një fitore për Juan

Juan mund të jetë ish-trajneri i basketbollit i Coppin State, por të paktën ai nuk është një trajner i papunë me një proces gjyqësor të pakëndshëm që i qëndron mbi kokë. Sipas The Baltimore Banner, një gjykatës e mëshiroi dhe hodhi poshtë akuzat për mosmbrojtje të studentëve-atletëve.

Një ish-lojtar ka paraqitur dokumente duke thënë se një anëtar i programit të basketbollit e ka shantazhuar dhe sulmuar seksualisht. Bazuar në baza të ndryshme ligjore, gjyqtarja Melissa K. Copeland ankesa do të ndryshohet në vijim. “Në këtë pikë, ne jemi shumë në fillim të çështjes,” tha ajo.

Ishte një sprovë shumë e çrregullt. Në vitin 2022, Ibn Williams pretendoi se universiteti “premtoi një mjedis të sigurt”. Ai akuzoi një shokun e tij të skuadrës, Lucian Brownlee (i cili shërbeu si drejtor i zhvillimit të lojtarëve) për sulm seksual dhe shantazh ndaj tij.

Në vitin 2018, Ibn i kishte dërguar disa foto seksi dikujt që mendonte se ishte femër. Ai pretendoi se dikush që pretendonte të ishte një grua e re në mediat sociale e bindi atë të dërgonte imazhe të një “natyre seksuale”, të cilat ai besonte se ishin “private dhe në kontekstin e zhvillimit të një marrëdhënie romantike”.

Coppin State është me fat

Njerëz, ju lutemi mos dërgoni foto të zonave tuaja personale të biznesit me fytyrën tuaj në to! Doli të ishte një mashtrim dhe Ibn u këshillua se duhej “të nënshtrohej ndaj kërkesave të mëtejshme ose të rrezikonte zbulimin publik të materialit”. Ja ku bëhet më keq. Me sa duket, Ibn-it iu tha të “angazhohej në takime seksuale” me Lucian Brownlee, i cili kishte vazhduar të diplomohej dhe tani ishte një anëtar zyrtar i stafit stërvitor.

Dokumentet ligjore lexonin: “Me informacion dhe besim, shantazhuesi ishte trajneri Brownlee”. Në një kohë tjetër, Xhuvani i pranoi Ibnit se Lucian ishte “i sëmurë mendor ose ndryshe i çekuilibruar emocionalisht”. Ai tha gjithashtu se Drejtori i Atletikës Derek Carter dhe Coppin State dinin për historinë skicuese të Lucian.

Të gjitha akuzat kundër Coppin State, System University of Maryland, State of Maryland, Derek Carter dhe Juan Dixon janë hedhur poshtë në këtë kohë. Lucian mbetet i pandehur dhe Ibn është transferuar në Morehouse College. Juan u shkarkua nga posti i tij në fillim të këtij viti.

Fakt argëtues: tezja e Juan, Sheila Dixon është ish-kryetarja e bashkisë së Baltimores. Ajo po mendon një tjetër garë në 2024. Sa i përshtatshëm.

NA THONI – A MENDONI JUAN DO TË MERRË NJË PUNË TJETËR TRAJNERI? A DO TË AKUZOHET PËR MË SHUMË MATHTRIM SEZONIN E TJERË?