Juan Dixon

Klea

Juan Dixon hoqi dorë nga padia për homoseksualët që përfshinte ish-basketbollistin

Juan Dixon hoqi dorë nga padia për homoseksualët që përfshinte ish-basketbollistin

Një gjykatës në Baltimore ka hedhur poshtë padinë e ngritur kundër Universitetit Shtetëror Coppin dhe ish-trajnerit të tij të basketbollit për meshkuj. Amvise të vërteta të Potomac burri, Juan Dixon.

Juan Dixon

Një ish-lojtar pretendoi se ishte sulmuar dhe shantazhuar seksualisht nga një ndihmës trajner dhe akuzoi universitetin për dështimin për të mbrojtur atletët e tij studentë.

Juan Dixon

Baltimore Banner raportoi se gjyqtarja e qarkut Baltimore Melissa K. Copeland lejoi një ndryshim në ankesën të hënën, duke thënë – “Në këtë moment, ne jemi shumë në fillim të çështjes.”

Juan Dixon

Përfaqësuesi i Zyrës së Prokurorit të Përgjithshëm në Maryland, Aleithea Warmack, tha – “Ne jemi të kënaqur me vendimin për të hedhur poshtë të gjitha pretendimet kundër Universitetit Shtetëror Coppin, Sistemit Universitar të Maryland, Shtetit të Maryland, Derek Carter (Drejtor i Atletikës) dhe Juan Dixon.”

Juan Dixon

Në nëntor 2022, Ibn Williams, 23 vjeç, paraqiti një ankesë duke pretenduar se ish-shoku i skuadrës, Lucian Brownlee, i cili vazhdoi të shërbente si drejtor i zhvillimit të lojtarëve, e kishte shantazhuar dhe sulmuar seksualisht.

Williams pretendoi se në vitin 2018, ai u mashtrua nga dikush që pretendonte të ishte një grua në mediat sociale. Personi e nxiti atë të dërgonte foto të egra dhe mesazhe grafike me tekst. Williams deklaroi në padi se ai besonte se marrëdhënia në internet po evoluonte në një romancë serioze. Pasi mustak mori foto të shumta eksplicite të Ibn Williamspersoni anonim më pas shantazhoi studentin për të incizuar një takim seksual me ndihmësin e tij të trajnerit të basketbollit, Lucian Brownlee. Kur lojtari i rezistoi kërkesave të mëtejshme për seks, u ngrit një padi.

Robyn Dixon

Ankesa ligjore shkruhej – “nga informacioni dhe besimi Lucian Brownleenjë ish-roje që shërbeu si Drejtor i Zhvillimit të Lojtarëve dhe Drejtor i Operacioneve të Basketbollit, ngacmoi, torturoi dhe sulmoi seksualisht lojtarin, Ibn Williams, përpara se të publikonte materialin intim që kishte marrë nga studenti.

Robyn Dixon

Padia tregoi se Williams foli me të Juan Dixon për çështje të ndryshme por trajneri nuk mori masa pasi u përmend emri i Brownlee.

Juan Dixon thuhet se i tha Williams se Brownlee ishte “i sëmurë mendërisht ose ndryshe emocionalisht i çekuilibruar” dhe pretendoi se drejtori atletik, Derek Carter dhe Coppin State ishin në dijeni të historisë së tij të shëndetit mendor. Williams pohoi gjithashtu se shkolla e mori në pyetje për orientimin e tij seksual dhe përvojat e kaluara seksuale pasi ai kërkoi që çështja të adresohej.

Robyn Dixon

Williams u transferua në Morehouse College, ku luajti pikë roje për Maroon Tigers sezonin e kaluar.

Juan Dixon, burri të Amvise të vërteta të Potomac yll, Robyn Dixon, filloi të shfaqej në serialin Bravo në 2016. Ish-lojtari i NBA-së iu bashkua Coppin State Eagles si trajner kryesor i basketbollit për meshkuj në 2017-ën. Dikson u pushua nga detyra në mars pas hetimit.

Cicëroj I Instagram I YouTube Ι Facebook Ι Na dërgoni këshilla