Joy Behar

Klea

Joy Behar QËNDOJ NJOQËSINË E Sunny Hostin mbi obsesionin me pamjen e Gavin Newsom

Joy Behar QËNDOJ NJOQËSINË E Sunny Hostin mbi obsesionin me pamjen e Gavin Newsom

Gëzimi Behar nisi finalen e sezonit të Pamja në një notë politike, por bashkë-prezantuesja e saj, Sunny Hostine ktheu një bisedë rreth një debati të mundshëm midis kandidatit presidencial republikan, Ron DeSantis, dhe guvernatorit të Kalifornisë, Gavin Newsom, në një drejtim tjetër.

Sunny Hostin

Gëzimi, i cili ishte ulur si moderator në Whoopi Goldberg’s mungesa, prezantoi segmentin e hapjes Hot Topic duke pohuar se DeSantis kishte “Isha shumë i frikësuar për të përmendur edhe Donald Trump, por ai nuk ka frikë nga Gavin Newsom”. Me diell u përgjigj duke deklaruar se DeSantis “duhet të ketë frikë. [Newsom’s] shume terheqes.” Gëzimi hoqi supet nga vërejtja, duke pranuar “Ai është, ai është”, përpara se të përpiqej t’i kthehej temës në fjalë.

Gëzimi Behar

Gëzimi pyeti panelin – “Çfarë është me Newsom? Po kandidon Newsom, apo çfarë?”

Ana Navarro thirri – “Për çfarë? Flokët më të mirë në Shtetet e Bashkuara? I nominuari i Partisë Demokratike është Joe Biden dhe nënpresidenti i tij është Kamala Harris.

Sunny Hostin

Prezantuesi i ditës argumentoi se duke rënë dakord Newsom për një përballje të tillë do të përfitonte vetëm guvernatori i Floridës.

“Mendoj se është një ide e trashë nga Gavin Newsom. Dhe unë mendoj se kjo e tregon atë paksa të dëshpëruar për vëmendje.” Ana tha. “Ne e dimë që DeSantis është i dëshpëruar për çdo vëmendje që nuk ka të bëjë me fushatën e tij të dështuar dhe kandidaturën e tij të gabuar, dhe faktin që ai nuk ka karizëm dhe asnjë substancë tjetër përveç fjalës ‘zgjuar'”.

Gëzimi Behar

Ajo shtoi se DeSantis ka të ngjarë ta quante debatin një fitore nëse ai doli fitues apo jo.

“Ajo që republikanët bëjnë në mënyrë tepër efektive – ata e bëjnë atë kur vijnë në këtë shfaqje – është zënkat dhe më pas e përdorin atë për të mbledhur fonde, për të rritur profilin e tyre. Dhe, ju e dini, portretizojnë veten sikur të jenë këta kampionë dhe këta luftëtarë, “tha ajo.

Sunny Hostin

Sara Haines tha se ajo do të mirëpriste mundësinë për të parë DeSantis “me këmbët e tij drejt zjarrit, ku dikush po e thërret atë për politikë”.

“Ne kemi nevojë për më shumë shkëmbim të mirë të ideve në këtë vend,” Alyssa ra dakord. “Më pak fjalë dhe reklama, dhe ka shumë për të diskutuar! Ashtu si Gavin Newsom, nëse bën mirë në këtë, ai mundet – ai duhet të tregojë se mund të mbrojë politikat e tij.”

Gëzimi Behar

Paneli, i cili përfshinte Alyssa Farah Griffinra dakord që Newsom dukej se po përgatitej për një kandidim presidencial në 2028.

Me diell vuri në dukje – “Ai është një kandidat tërheqës, ndryshe nga DeSantis, të cilin ju e rrëmbeni disi.”

Sara i tha bashkë-prezantueses së saj, “Ne nuk po votojmë për pamjen e tyre.” Me diell sqaroi se komenti i saj i referohej edhe politikës së tij, por Gëzimi përsëriti – “Ne nuk do të dalim me të.”

Gavin Newsom

Gëzimi hodhi poshtë atë muhabet rreth Newsom’s pamjen, por vazhdoi të lansonte një segment mbi Kryeministrin “shumë të pashëm” kanadez, Justin Trudeau, i cili së fundmi njoftoi se po ndahej nga gruaja e tij 18-vjeçare, Sophie Grégoire.

“Tani kjo është flokët më të mirë në politikë,” Ana tha për Trudeau.

“The View” thuhet se do të jetë në pushim deri pas Ditës së Punës. Gëzimi e përfundoi transmetimin e së premtes duke kërkuar nga bashkë-prezantuesit e saj që t’i bashkohen për të inkurajuar audiencën që—“të marrë pak kohë për të shijuar pamjen”.