Josh Waring u lirua nga burgu vetëm disa ditë para vdekjes

Klea

Josh Waring u lirua nga burgu vetëm disa ditë para vdekjes

Më shumë detaje kanë dalë në lidhje me vdekjen e papritur të Josh Waringdjali i Real Housewives of Orange County, Lauri Peterson.

Lauri ka postuar disa ditë më parë në rrjetet sociale lajmin rrëqethës të ndarjes nga jeta të Joshit. Ata që u akorduan gjatë qëndrimit të Laurit në sezonet e hershme të RHOC janë të njohur me atë se sa një adoleshent i atëhershëm Josh luftoi me varësinë dhe sa e palëkundur ishte Lauri në përpjekjet e saj për ta ndihmuar atë të kthente jetën e tij. Fatkeqësisht, betejat e Josh-it e pasuan atë në moshën madhore. Ai pati shumë përplasje me ligjin dhe kaloi pjesën më të madhe të jetës së tij brenda dhe jashtë burgut.

Mjerisht, dokumentet e gjykatës tregojnë se Josh sapo ishte liruar nga burgu disa ditë para se të vdiste nga një mbidozë e supozuar e drogës më 31 mars – të dielën e Pashkëve.

Josh u lirua nga burgu vetëm dy ditë para vdekjes së tij

Josh, 35 vjeç, vdiq më 31 mars. Sipas të dhënave të gjykatës të siguruara nga Radar Online, Josh u lirua nga paraburgimi më 29 mars pasi ishte në burg për më shumë se një muaj.

Burgosja e tij erdhi nga një incident më 14 shkurt. Josh dyshohet se sulmoi një roje sigurie në një institucion mjekësor, siç u konfirmua nga një toger nga Departamenti i Policisë së Qarkut Orange.

Në kohën e atij incidenti, Josh kishte një urdhër të pazgjidhur në lidhje me një shkelje të mbikëqyrjes pas lirimit. Kjo shkelje dyshohet se çoi në dënimin e tij me 90 ditë burg më 21 shkurt.

90 ditët e plota do të nënkuptonin një dalje në maj. Por, Josh u shkarkua herët vetëm dy ditë para vdekjes së tij, thuhet për shkak të një mbidoze të dyshuar të drogës.

Të dhënat tregojnë gjithashtu se Josh-it iu kërkua të kontaktonte zyrtarët e shërbimit të provës deri më 1 prill. Megjithatë, pasi kaloi një ditë më parë, nuk pati asnjë telefonatë. Kjo bëri që zyrtarët të lëshonin një urdhër për arrestimin e tij, siç raportohet nga The Orange County Register.

Duke dërguar ngushëllimet tona të përzemërta për të gjithë ata që e donin Josh.