Jonathan Van Ness më në fund adreson akuzat për 'tërbim'

Klea

Jonathan Van Ness më në fund adreson akuzat për ‘tërbim’

Pluhuri është ulur pas heqjes së Jonathan Van Ness, dhe ata kanë shumë për të shpjeguar. Të Syri Queer Ylli u akuzua se kishte probleme me tërbimin në xhirime, duke shkaktuar frikë gjatë gjithë setit. Ndonjëherë, disa punonjës thanë se ai kishte një nivel karikaturash zemërimi.

Natyrisht, të gjithë kanë të drejtë të kenë një çmenduri të rastësishme. Sidoqoftë, kishte një kontrast mjaft të fortë midis asaj që pamë në TV në krahasim me mënyrën se si JVN dyshohet se ka vepruar prapa skenave. Tani, disa muaj pasi akuzat dolën në dritë, ata po veprojnë sikur e gjithë situata të ishte jashtë proporcionit.

Përgjegjësi zero nga JVN

Ylli i gjoja i çuditshëm i realitetit u shfaq në podcastin Table Manners me Jessie dhe Lennie Ware. Ata më në fund folën për akuzat rreth karakterit të tyre dhe vendosën të fajësojnë punonjësit që folën në vend që të merrnin përgjegjësi. JVN tha se historitë e tyre nuk ishin “të bazuara në realitet”.

“Mendoj se shumë njerëz ishin sikur të kërkonin një arsye për të më urryer ose si të kërkonin një arsye për t’u thënë, “Shiko, unë gjithmonë e dija se ata ishin një c-nt fallco dhe kjo është prova,” pohoi JVN. .

Megjithëse burime të shumta dolën me pretendime në lidhje me JVN, ata mendonin se e gjitha ishte jashtë kontekstit. Kur gjërat filluan të nxeheshin, JVN tha se ata qëndruan larg mediave sociale për javë të tëra për të mos parë ndonjë nga reagimet.

“Ai artikull erdhi si një kohë tepër e pambrojtur, si për kompaninë time të kujdesit të flokëve, si për të gjithë karrierën time. Thjesht ishte vërtet e ashpër,” kujton JVN.

Pretendimet për JVN u shoqëruan gjithashtu me murmuritje për grindje brenda Fab Five. Bobby Berk u largua nga shfaqja dhe thashethemet sugjeruan se pjesa tjetër e grupit Queer Eye e hodhi poshtë atë. Në veçanti, Tan France dyshohet se u përpoq të largonte ekspertin e dizajnit nga grupi, në mënyrë që ai të punësonte mikun e tij, Jeremiah Brent, si zëvendësues.

Sipas JVN, të gjitha këto akuza ishin pjesë e një heqjeje me “besim të keq”. Ata duan që ne thjesht t’i harrojmë të gjitha këto dhe të besojmë se personaliteti i shndritshëm dhe me flluska që shohim në TV është gjëja e vërtetë. Kjo mund të jetë më e lehtë të thuhet sesa të bëhet.