John Oliver Shades Tom Sandoval, thotë se derrat janë më të zgjuar

Klea

John Oliver Shades Tom Sandoval, thotë se derrat janë më të zgjuar

Edhe yjet e HBO-së po bëjnë fotografi Tom Sandoval. Të dielën, më 26 shkurt, emisioni Last Week Tonight With John Oliver i HBO-së bëri një histori për “kasapjen e derrave”. Termi i referohet viktimave të mashtrimit që “majmërohen” financiarisht nga mashtruesit e tyre përpara se t’u shterohen fondet e tyre.

“Imagjinoni të jeni viktimë e kësaj mashtrimi,” reflektoi Gjoni, “duke ndezur lajmet dhe papritmas mësoi se stenografia për njerëzit në situatën tuaj është ‘derrat'”.

“Megjithëse do të them, mund të kishte qenë më keq,” vazhdoi ai. “Derrat janë të mrekullueshëm. Ata janë një nga kafshët më inteligjente në planet. Ata janë më të zgjuar se qentë, shumica e trevjeçarëve dhe Tom Sandoval.” Zot, e dua John Oliverin. Ai është i mrekullueshëm.

Një objektiv i preferuar i natës vonë

Komenti i Xhonit ishte vetëm goja e fundit drejtuar këngëtarit të Most Extras. Në episodin e 25 shkurtit të Saturday Night Live, prezantuesi i Weekend Update Colin Jost intervistoi një “embrion të ngrirë nga Alabama” (anëtari i kastit Marcello Hernández).

Kur Colin e pyeti Marcello-n nëse një embrion ka një “jetë të plotë, njerëzore”, ai u përgjigj: “A të duket kjo si një jetë, Colin? Unë jetoj në 200 gradë negative në azot të lëngshëm, duke i ngrirë thithkat e mia që nuk ekzistojnë. Unë nuk kam tru, nuk kam zemër. Unë jam si Tom Sandoval.” Oh.

“Embrioni” shtoi se ai nuk ishte në gjendje të shikonte rregullat e Vanderpump pasi nuk “ka sy”. Por “edhe pa sy, mund të shoh që Tom është një narcisist i pastër.”

Rregullat e pompës Pariah

Ish-shpallja e VPR-së “Number One Guy” është bërë diçka si një i huaj në vazhdën e Scandoval. Kur shpërtheu lidhjen e tij nëntëvjeçare me Ariana Madix duke e tradhtuar me shoqen e tyre Rachel Leviss, pothuajse të gjithë morën anën e Arianës. Pavarësisht përpjekjeve të Lisa Vanderpump për të inkurajuar faljen, Sandoval mbetet armiku i tij më i keq.

Në një artikull të 20 shkurtit të titulluar “Si Tom Sandoval u bë njeriu më i urryer në Amerikë”, ai qëlloi përsëri veten në këmbë. Kur ai pati guximin të krahasonte vuajtjet e tij me atë të gjyqit të OJ Simpson dhe vrasjes së George Floyd, njerëzit u zemëruan kuptueshëm.

“Unë nuk jam një historian i kulturës pop, me të vërtetë, por kam qenë dëshmitar i OJ Simpson dhe George Floyd,” tha Sandoval në artikull. Edhe pse ai pranoi se ishte e çuditshme krahasimi i përvojës së tij me të tyren, ai megjithatë pyeti: “A mendoni se në një mënyrë të çuditshme është pak e njëjtë?”

Intervista shkaktoi një reagim kaq të fortë sa Sandy kërkoi pothuajse menjëherë një falje. “Synimet e mia pas komenteve që bëra … ishin të shpjegoja nivelin e vëmendjes së medias kombëtare që mori afera ime,” shpjegoi Sandoval në një deklaratë ditën kur u publikua historia. “Krahasimi ishte i papërshtatshëm dhe injorant. Më vjen jashtëzakonisht keq dhe i turpëruar.”

Me përvjetorin e Scandoval që po afron këtë të premte, 1 mars, le të shpresojmë që Sandy të mos lëvizë për të nxjerrë një deklaratë përkujtimore që do ta bëjë atë të duket edhe një herë si një idiot. Derrat kudo i luten që të tregojë pak maturi.

Vanderpump Rules transmetohet të martën në 8/7c në Bravo.