John Fuda

Klea

John Fuda PASHDHET thellësisht që iu bashkua ‘RHONJ’ pretendon se jeta e tij është shkatërruar!

John Fuda PASHDHET thellësisht që iu bashkua ‘RHONJ’ pretendon se jeta e tij është shkatërruar!

Xhon Fuda pendohet thellësisht për anëtarësimin Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersitai pohon se jeta e tij është ndikuar ndjeshëm dhe madje është shkatërruar nga përfshirja e tij në emision.

Xhon Fuda

Xhon Fuda reflektuar për pjesëmarrjen e tij në Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit përkrah gruas së tij, Rachel Fudapër sezonin e 13-të të emisionit.

Gjatë një episodi të qershorit 2024 të podcast-it të Reality Life me Kate Casey, Xhon Fuda shpjegoi se motivimi i tij kryesor për t’u bashkuar me shfaqjen ishte “të mbështeste gruan (e tij)” dhe të ishte “një burrë i mirë”.

Xhon Fuda

Fillimisht, Xhon Fuda pritej që xhirimet e serialit do të ishin një përvojë e këndshme. “Mendova se do të ishte argëtuese,” tha ai. Megjithatë, babai i tre fëmijëve u kap në befasi kur arrestimi i tij i vitit 2008 u përmend në emision, diçka që ai nuk e priste të rishfaqej gjatë xhirimeve.

Xhon Fuda

“Bashkimi me ‘The Real Housewives of New Jersey’ ishte padyshim – jam penduar për vendimin tim. Nuk mund të them as që nuk e bëj”, ka pranuar Fuda në intervistë.

Teresa Giudice

Xhon Fuda shpjegoi se përfshirja e tij në shfaqje ka çuar në pasoja negative, veçanërisht në lidhje me jetën shoqërore të djalit të tij Jaiden.

“Unë kam skenarë me prindërit e miqve të djalit tim. ‘Hej, e dini çfarë? E kam dëgjuar këtë për të. E dini, qëndroni larg tyre.’ Kjo më ka ndodhur tashmë,” tha ai.

Teresa Giudice

37-vjeçari gjithashtu vuri në dukje se thashethemet e krijuara nga drama e shfaqjes kanë ndikuar në biznesin e tij.

“Ulem në një takim dhe shikoj dhe kam njerëz që më shikojnë çuditshëm. Sepse kam mësuar se ju mund të shpikni fjalë për fjalë çdo thashethem që dëshironi”, tha ai.

Rachel Fuda

Duke reflektuar mbi përvojën e tij, Xhon Fuda arriti në përfundimin se luajtja në serialin Bravo “nuk ia vlente”. Ai shprehu dëshirën për të ndihmuar të tjerët duke ndarë historinë e tij.

“Nëse një burrë tjetër do të vinte tek unë, unë do të ndaj përvojën time sepse është gjëja e duhur për të bërë,” tha ai.

Rachel Fuda

Gjoni dhe gruaja e tij, Rachel Fudau shfaq në episodin e 1 majit të Gjyqtari Tamra dhe Tedi Mellencamp’s podcast, “Two Ts In A Pod”. Gjatë regjistrimit të episodit të majit 2024, Xhon Fuda zbuloi se ai ndihej në mbrojtje gjatë gjithë prodhimit të sezonit 14 të The Real Housewives of New Jersey.

Rachel Fuda

Gjatë intervistës, ai diskutoi ndjenjën e mbrojtjes gjatë gjithë prodhimit të Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit sezoni i 14-të, veçanërisht për shkak të shoqes së tij të aktorit Teresa Giudice që solli çështjet e tij ligjore të së kaluarës.

“Kur jeni duke u sulmuar – dhe unë ndjej se jam duke u sulmuar, ju duhet të mbroni veten. E kaluara juaj ka dalë dhe është sikur ishte 20-disa vite më parë – pse po e bëni këtë? Pse po nxirrni gjëra nga e kaluara ime? Kjo nuk është e drejtë”, tha Xhon Fuda.

Rachel Fuda

Ai gjithashtu shprehu besimin e tij se ai ishte në qendër të te Terezes historia për sezonin.

“Nëse nuk do të ishte për mua, çfarë tjetër do të kishte ajo?” vazhdoi babai i tre fëmijëve.

Rachel Fuda u bëri jehonë ndjenjave të ngjashme në një intervistë të majit 2024 me Us Weekly, duke pohuar këtë Tereza shënjestroi familjen e tyre për hir të “pagës së saj”, duke shtuar, “Unë mendoj se ajo ka qenë në këtë shfaqje për kaq shumë kohë dhe kjo thjesht e forcon rëndësinë e saj,” tha 33-vjeçarja.

Rachel diskutoi gjithashtu mendimet e saj për te Terezes sjellja gjatë një bisede me Access Hollywood në maj 2024. Ajo vuri në dukje se Giudice ka një model të synimit të bashkëshortëve të shokëve të saj.

“Nëse shikoni historinë e sjelljes së saj, ne shkojmë pas Evan (Goldschnieder), ne po shkojmë pas Joe (Gorga). Është një ndjenjë shumë e njohur. Dhe unë mendoj se kjo është me qëllim, ” Rachel Fuda tha.

Ajo shtoi se besonte Tereza i kërkuar Xhon Fuda të “duket keq në mbrojtje të vetvetes”. Pavarësisht dramës, Rachel pohoi mbështetjen e saj të palëkundur për burrin e saj. “Unë do t’i kem shpinën deri në vdekje,” tha ajo.