John Fuda i RHONJ sugjeron që Teresa Giudice duhet të largohet nga shfaqja

Klea

John Fuda i RHONJ sugjeron që Teresa Giudice duhet të largohet nga shfaqja

Xhon Fuda është gati për afrimin e tij. Burri i Amvise të vërteta të Nju Xhersit Ylli Rachel Fuda po përgatitet për sezonin e tij të dytë në RHONJ dhe ndez të gjitha zjarret.

Në sezonin 13, John nuk po shkonte shumë mirë me të Teresa Giudice dhe Luis Ruelas. Ata patën mjaft një skenë në ribashkim dhe duket se sezoni 14 nuk po shkon më mirë. Tani John ndjen se koha e Tre në qendër të vëmendjes ka përfunduar dhe ka detajuar arsyet e tij në podcast-in e Kim DePaola.

Kanë kaluar 15 minutat e Terezës?

Gjoni shkoi aq larg sa e quajti OG të RHONJ një “ka qenë”. Kjo ndoshta e ka kënaqur fshehurazi Kim D, e cila nuk ka qenë kurrë një fanse e madhe e Tre. Ndërsa qindra fansa të Terezës kanë manifestuar zhdukjen misterioze të John-it që kur ai përçmoi Tre-n, ai shpjegoi veten në një episod të Get Real me Kim D.

Lidhur me akuzimin e Luisit për punësimin e Bo Dietl-it tashmë famëkeq për të zbuluar skelete në dollapin e kastit, ai i di akuzat dhe fyerjet e mëvonshme që goditën Tre. “Unë mendoj [there was a fuss about it] sepse [the insult] e lëndon, e shqetëson që e thashë. Nuk mendoj se është aq e keqe sa gjysma e emrave të tjerë që mund ta kisha thirrur, “filloi John.

Pastaj John me sa duket shkoi pas moshës së Terezës, duke sugjeruar se koha e saj në shfaqje kishte mbaruar. “Unë gjithashtu mendoj se, ashtu si një atlet, në një moment në karrierën tënde plakesh,” tha ai. Kur e pyetën pse e quajti Terezën një ka qenë, Gjoni shpjegoi: “Shiko, më quajtën një emër dhe unë u përgjigja … më quajtën një shpërndarës droge.”

John gjithashtu ndjen se pasi u quajt një tregtar droge, ai u detyrua në thelb të ulet në nivelin e Tre. “Unë u përgjigja në të njëjtën mënyrë dhe e quajta atë një ka qenë. Normalisht, unë nuk i flas dhe i them këto gjëra dhe nuk u drejtohem njerëzve. Në përgjithësi jam një person shumë miqësor”, tha John.

Tereza e filloi – gjoja

Ai gjithashtu tha se Teresa qëlloi e para dhe hodhi “grushtin e parë”. E gjitha kjo është e mirë dhe e shkëlqyeshme, por vetëm për shkak se dikush vepron si infantil nuk do të thotë që ju duhet të përgjigjeni në përputhje me rrethanat.

Përpara sezonit 14, është e sigurt të thuhet se Teresa nuk do të ndihet veçanërisht miqësore me gruan e John, Rachel. Ajo i tha Jennifer Aydinit: “Ti dëshiron të jesh shoqe me Rachelin… nuk më intereson. Nëse ata përpiqen të krijojnë disa s-t kockamamie, unë nuk do ta bëj atë.” Fatmirësisht Jennifer ia doli të mos e turpëronte Tre si përgjigje.

Real Housewives of New Jersey Sezoni 14 do të rikthehet në 2024.