Joe Gorga

Klea

Joe Gorga vë në shpërthim Tereza Giudice në mediat sociale!

Joe Gorga vë në shpërthim Tereza Giudice në mediat sociale!

Joe Gorga i përgjigjet përsëri Tereza pas asaj që tha ajo Biseda në lidhje me pasojat e tyre.

Të martën, Teresa Giudice51, u shfaq në Biseda për të diskutuar sezonin e fundit të “Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit” dhe dinamikën e saj aktuale familjare. Tensioni i kahershëm ndërmjet Tereza dhe vëllai i saj Joe49 vjeç, së bashku me gruan e tij Melisa45 vjeç, erdhi në krye në vitin 2022 kur çifti u largua te Terezes dasma.

Teresa Giudice

Gjatë emisionit, Tereza ishte e sinqertë në lidhje me pasojat e saj me Joe dhe Melisaduke shpjeguar,

“E mbajta gojën mbyllur për të ruajtur paqen derisa prindërit e mi ishin gjallë. Prindërit e mi nuk janë më këtu dhe pas asaj që bënë, pas dasmës sime, u përpoqën që dasma ime të jetë e gjitha rreth tyre. Kjo ishte pika e fundit. E kuptoj nëse një i huaj shkon kundër meje, kjo është mirë, por kur familja juaj ju lëndon qëllimisht. Kjo është në një nivel krejtësisht tjetër.”

Tereza përmendi gjithashtu se ajo ndihet e udhëhequr nga prindërit e saj të ndjerë, duke thënë: “Unë marr shenja nga prindërit e mi gjatë gjithë kohës se jam në rrugën e duhur sepse anëtarët e familjes suaj nuk duhet t'ju lëndojnë.”

Teresa Giudice

Megjithatë, Joe shpejtoi të shprehte mosmiratimin e tij te Terezes vërejtje në një postim në Instagram, duke shkruar,

“Uau, ajo është një qenie njerëzore e sëmurë. Manipulim në devijimin e sjelljes së saj të neveritshme. Prindërit e saj nga qielli po i thonë asaj se është në rrugën e duhur për të lënduar djalin e tyre. Këto janë disa sëmundje të**t.”

Marrëdhënia ndërmjet Tereza dhe Melisa ka qenë gjithashtu e mbushur me konflikte, duke shpërthyer shpesh në debate të vogla. Tensioni ishte i dukshëm në fillim të te Terezes dasmë me Luis Ruelas në gusht 2022. Joe dhe Melisa zgjodhi të mos merrte pjesë, duke besuar se çifti kishte ndihmuar në përhapjen e thashethemeve për tradhtinë e tyre.

Teresa Giudice

Duke iu drejtuar thashethemeve se ai dhe Tereza dërguar Joe dhe Melisa një faturë për të mos marrë pjesë në dasmë, Luis sqaroi: “Ne kurrë nuk do të kërkonim para në një milion vjet nga Joe dhe Melisa– ne nuk jemi të vegjël. Joe dhe Melissa u munguan.”

Në ribashkimin e sezonit 13, emocionet u rritën dhe Tereza shprehu dëshirën për të ndërprerë lidhjet, duke thënë: “Mezi pres që të mos të shikoj më kurrë fytyrën pas ditës së sotme.”

Teresa Giudice

Joe's Përgjigja ishte përfundimtare: “E dini cila është gjëja më e mirë për të bërë? Më harro mua, do të harroj ty. Kjo eshte. Bëj gjënë tënde, më lër të qetë, lëri të gjithë vetëm, jeto jetën tënde të rreme.”

Melisa i bëri jehonë ndjenjës së dallimeve të papajtueshme: “Patjetër që e ndjej urrejtjen, apo jo, ju e shihni. Është e qartë se unë kurrë nuk mund ta kënaq atë, nuk munda kurrë që nga dita e parë. Pavarësisht se çfarë bëra, ishte e gabuar dhe, padyshim, disa gjëra nuk ndryshojnë kurrë. Unë të dua, pavarësisht se çfarë mendon. Unë shqetësohem për ty dhe do të shkoj me rrjedhën me çdo gjë që familja vendos të bëjë.”

Joe Gorga

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit Sezoni 14 transmetohet të dielave në 8/7c në Bravo.