Joe Gorga shpjegon pse ai zgjedh Melissa në vend të Teresa Giudice

Klea

Joe Gorga shpjegon pse ai zgjedh Melissa në vend të Teresa Giudice

Ndërsa Real Housewives of New Jersey vazhdon në sezonin e tij të 14-të, dy shokë të njohur të kastit nuk po flasin, madje as për, me njëri-tjetrin. Sigurisht, është një grindje e pafund midis Melissa Gorga dhe kunata e saj Teresa Giudice. Dhe Joe Gorga është kapur në mes.

Është kjo dinamikë që e bëri RHONJ një hit. Dhe tani, aksionet janë edhe më të larta pasi Joe gjithashtu nuk po flet me motrën e tij. Veterani Bravolebrity së fundmi tregoi pse zgjodhi të largonte Terezën nga jeta e tij. Natyrisht, ka të bëjë me mbështetjen e gruas së tij, e cila u shfaq përkrah Xhoit gjatë një daljeje në Sherri.

Joe shpjegoi vendimin e tij, “ju duhet të përqafoni jetën time”

Melissa i tha veçanërisht një producenti të RHONJ në një rrëfim se ajo “me të vërtetë” nuk donte të fliste për Terezën. Kjo përfshinte përgjigjen e pyetjeve për kunatën e saj famëkeqe. Por a mund të flasin sërish?

“Jo tani,” i tha Melissa prezantueses Sherri Shepherd. “Ti e di se çfarë është kur dikush nuk është kurrë i lumtur për ty ose martesën tënde, bëhet shumë e vështirë kur – ndonjëherë duhet të marrësh helmin dhe të thuash dëgjo, kjo është shumë toksike.”

Pronarja e butikut Envy po përpiqej të punonte drejt paqes për vite me radhë, por kuptoi se nuk mund ta merrte më barrën.

“Mjaft mjaft, dhe ne kemi mbaruar me toksikun,” tha Melissa.

Kjo përfshin burrin e saj, me prokurë. Është një situatë e vështirë për Joe, i cili e përshkruan marrëdhënien e tij me Terezën si “miqtë më të mirë duke u rritur”. Megjithatë, ai e ka pranuar situatën.

“[Melissa’s] ka qenë jeta ime për 20 vjet. Unë kam tre fëmijë me të – kjo është jeta ime,” shpjegoi ai. “Duhet të përqafosh jetën time. Nuk mund të përpiqesh të më shkatërrosh jetën për çfarë arsye? Më duhet të bëj një zgjedhje… dhe nuk mund të jem pranë dikujt që përpiqet të më lëndojë.”

Heqja e Terezës nga jeta e tyre mund të jetë duke punuar për mirëqenien e tyre emocionale dhe mendore, por është një lajm i keq për shfaqjen. Bravo kohët e fundit njoftoi se nuk do të kishte një ribashkim tradicional për sezonin 14 të RHONJ.

Kapni Real Housewives of New Jersey të dielave në 8/7c në Bravo.