Joe Gorga

Klea

Joe Gorga shpërthen për shkak të humbjes së djalit në ndeshjen e mundjes … Akuzat kundër kundërshtarit dhe arbitrit adoleshent!

Joe Gorga SHPËRTHON ndaj djalit Gino duke humbur ndeshjen e mundjes … Akuzat kundër kundërshtarit dhe arbitrit adoleshent!

Amvise të vërteta të Nju Xhersit yll Joe Gorga është një humbës i rëndë, i cili akuzoi një gjyqtar dhe një kundërshtar adoleshent pas djalit të tij Gino Gorga humbja e një ndeshje mundjeje. Sherri ka çuar në Joe Gorga nxjerrje nga palestra e shkollës së mesme.

Joe Gorga

TMZ mori një video të incidentit, i cili ndodhi në shkollën e mesme Parsippany Hills në New Jersey. Në pamjet e mëposhtme, Joe Gorga shihet i inatosur duke iu afruar arbitrit dhe kundërshtarit të djalit të tij pas përfundimit të e Xhinos ndeshje, ku u gozhdua nga kundërshtari i tij.

Joe Gorga

Joe’s Reagimi i papritur shkaktoi një ndërhyrje të shpejtë të punonjësve dhe prindërve të tjerë, duke mos lejuar që situata të përshkallëzohej në një sherr fizik. Arbitri, dukshëm i pakënaqur, i fryu bilbilit dhe drejtoi vazhdimisht Joe të largohet nga palestra për pjesën tjetër të ngjarjeve të mundjes.

Joe Gorga

Sipas dëshmitarit, e Xhinos Rivali atë ditë e përplasi me forcë në tapet dy herë dhe pasi u shpall fitues, hodhi një vështrim mosrespektues drejt Joe.

Dëshmitari shtoi se mundësi i ri u tall Joe duke nxjerrë gjuhën e tij, e cila Joe perceptohet si një provokim apo fyerje e drejtpërdrejtë. Joe’s përfaqësuesi e ka konfirmuar këtë version të ngjarjeve.

Shtypni luaj më poshtë për të parë.

Ditë pas incidentit, Joe’s përfaqësuesi foli për TMZ, duke shpjeguar se Joe ndjeu se arbitri kishte bërë disa thirrje të padrejta dhe kjo e Xhinos kundërshtari po sillej në mënyrë të papërshtatshme, të paktën nga Joe’s Prespektive. Përfaqësuesi e theksoi këtë Joe nuk kishte ndërmend të dëmtonte askënd ose të bëhej fizikisht, por thjesht u pushtua nga emocionet e tij.

Joe Gorga

Pavarësisht shpërthimit të tij, Joe thotë se është krenar për mënyrën sesi djali i tij e trajtoi situatën, duke e konsideruar Xhino një ‘akt klasor’ në kontrast me reagimin e tij emocional. Dëshmitarët okularë në ngjarje konfirmuan për TMZ këtë Joe u hoq menjëherë nga palestra dhe u largua pa shkaktuar probleme të mëtejshme, duke lejuar vazhdimin e garës.

Joe Gorga

Ky episod nuk ishte rasti i parë i Joe duke humbur durimin. Në qershor 2022, Joe u përfshi në një debat të ashpër me një qiramarrës për qiranë e papaguar, siç shihet në pamjet e siguruara nga TMZ. Mosmarrëveshja ka ndodhur në një parking, ku Joei ulur në makinën e tij, u përball me qiramarrësin. Joe shpejt doli nga automjeti i tij, duke iu afruar makinës së qiramarrësit dhe duke e fyer, duke e akuzuar qiramarrësin se ishte një ‘dështak i mbretit’ dhe se nuk paguante qiranë për ‘katër vjet f-mbret’.

Joe Gorga

Gjatë shkëmbimit të tyre, qiramarrësi argumentoi se ai i detyrohej vetëm qirasë nga janari e deri më sot, duke përmendur programin e ndihmës për COVID-19 të Nju Xhersit. Joe iu kundërpërgjigj me sharje të tjera, duke akuzuar qiramarrësin për ‘shitje droge’ në pallatin e tij, gjë që qiramarrësi e mohoi.

Argumenti vazhdoi me qiramarrësin që hodhi poshtë pretendimet e Joe për vite të qirasë së papaguar, duke sugjeruar që Joe mund të ketë shpenzuar gabimisht paratë. Ka akuzuar edhe qiramarrësi Joe duke e kërcënuar me vare, edhe pse në video nuk u shfaq Joe duke mbajtur ndonjë mjet.

Joe Gorga

Joe Gorga Shpërthimet publike, si në ndeshjen e mundjes së djalit të tij, ashtu edhe gjatë sherrit në parking, pasqyrojnë një model reagimesh të forta emocionale, duke tërhequr vëmendjen në media dhe mes Amvise të vërteta të Nju Xhersit Tifozët.