Joe Giudice nuk po ndihmon të paguajë për kolegj, por Luis Ruelas po

Klea

Joe Giudice nuk po ndihmon të paguajë për kolegj, por Luis Ruelas po

Shikuesit për një kohë të gjatë të Real Housewives të Nju Xhersit mund të ndihen paksa të plakur kohët e fundit, duke pasur parasysh se disa nga fëmijët e Gorga dhe Giudice që kemi parë të rriten, janë nisur për në kolegj një nga një.

Episodi i së dielës pa vajzën e Teresa Giudice, Gabriella Giudice, duke u përgatitur për të lënë folenë dhe për të shkuar në kolegj. Në një rrëfim të ndërthurur mes Gabrielës që flet për rrugën e saj të zgjedhur në karrierë dhe FaceTiming me babain e saj, Joe Giudice, Teresa rastësisht hoqi dorë nga ideja se ish-burri i saj nuk do të përpiqet të paguajë shkollimin e vajzës së tij. Megjithatë, Teresa tregoi se bashkëshorti i saj tani, Luis Ruelasdo të jetë.

Teresa për shpenzimet e kolegjit të Gabrielës: “Joe nuk po ndihmon”.

Gjatë episodit të 19 majit, Luis dhe Teresa dukeshin si Gia Giudice dhe Gabriella FaceTimed Joe. Ata biseduan rreth planit të Gabriella-s për të studiuar ekonomi në Universitetin e Miçiganit.

Gabriella i tha babait të saj: “Jam e emocionuar. Unë jam duke marrë një kurs ekonomik semestrin e parë, kështu që jam i emocionuar të mësoj për këtë, sepse kjo është ajo që po planifikoj të diplomohem.”

“Ajo do të merret me financat e tua, babi. Ajo do të sigurohet që gjithçka të ruhet, shtoi Gia.

Siç e dimë, financat e Joe kanë një të kaluar të historisë. Ai dhe Tereza përfunduan duke vuajtur dënimin në burg për mashtrim bankar, postë, tela dhe falimentim. Ajo shërbeu vetëm rreth një vit. Megjithatë, ai shërbeu tre DHE u dëbua në Italinë e tij të lindjes. Ai tani jeton në Bahamas.

Në një rrëfim, një producent e pyeti Terezën nëse Joe do të kontribuojë në shkollimin e Gabriella. Përgjigja ishte një “jo” e qartë.

Tereza (pa karakteristikë) u përgjigj me qetësi: “Joe nuk po ndihmon. Ai nuk mundet tani.”

Ajo shtoi, “Joe ende po përpiqet të bashkojë jetën e tij në Bahamas, por është në rregull. Jam mirënjohës që mund të paguaj për të.”

Kur u pyet nëse Luis do të ndihmonte me paratë e tij (me burime të dyshimta), ajo ofroi një “po” të thjeshtë. Ndoshta kursimet e tij në ato byzylykë të gjoja fallco Cartier ishin një vendim i zgjuar financiar, në fund të fundit.

Duke marrë parasysh që ne e kemi parë Terezën të ketë zemërim të plotë për gjëra në dukje të parëndësishme, si p.sh. spërkatja e biskotave dhe t'i thuhet “kushtojini vëmendje, puh-lease”, përgjigja e saj ndaj babait të fëmijëve të saj që nuk po shkonte në kolegj ishte shumë e qetë. Nëse nuk do ta dinim më mirë, do të dukej sikur edhe ajo po rritet!

Sezoni 14 i The Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në orën 8/7c. në Bravo.