Joan Vassos diskuton daljen nga Beqaria e Artë

Klea

Joan Vassos diskuton daljen nga Beqaria e Artë

Një prej vajzave të Gerry Turner-it iu desh të vinte familjen e saj të parën në episodin e 12 tetorit Beqari i Artë. Joan Vassos e dërgoi veten në shtëpi, por nuk i vjen keq, vetëm mirënjohje që të gjithë janë në rregull.

Joan shprehu falënderimet e saj në Instagram ndërsa siguroi të shqetësuarit për familjen e saj se gjithçka është mirë tani. Administratorja e shkollës private është një nënë e katër fëmijëve të rritur dhe një gjyshe (ajo shkon nga “Jojo”) e dy nipërve. “Por një herë nënë, gjithmonë një nënë,” tha vendasja e Rockland, Maryland, “dhe ndonjëherë koha nuk funksionon me gjetjen e dashurisë.”

“Të gjithë në shtëpi po shkojnë mirë” tani, vazhdoi ajo. “Shpresoj se një ditë do të kem përsëri mundësinë për dashuri.” Ndoshta ideja e Jesse Palmer për një spinoff të Parajsës së Artë do të realizohet!

Nevojitet në shtëpi

@joan_vassos përmes Instagram.com

Pavarësisht se pati një takim të mrekullueshëm me Gerry-n gjatë episodit të së enjtes, Joan mori vendimin të largohej herët pasi mori një lajm shqetësues për vajzën e saj, e cila së fundmi lindi.

“Nuk ishte aspak një lindje normale, e përditshme”, tha ajo në një rrëfim. “Gjërat shkojnë keq. Edhe nëse gjithçka shkoi mirë, ju keni nevojë për nënën tuaj.”

“Familja ime do të jetë gjithmonë e para”, shtoi ajo. “Sapo të bëheni nënë, ju jeni gjithmonë nënë, edhe kur fëmijët tuaj janë më të rritur. Asgjë nuk është më e rëndësishme.” Ajo ka 1000% të drejtë. Edhe të rriturit, foshnjat tuaja do të jenë gjithmonë foshnjat tuaja. Kur ata kanë nevojë për ju, një nënë duhet të shkojë.

Ndonëse e “zhgënjyer” nga largimi i Joan-it pasi pati një takim kaq të mrekullueshëm, Geri e kuptoi pse duhej të ikte. Gerry ka edhe fëmijë në shtëpi.

“Isha i emocionuar që patëm një bisedë si ne,” tha ai, “por ka një busull moral që ne të dy e ndajmë. Dhe ndonjëherë gjëja e duhur për të bërë është më e vështira.”

Joan u prish kur ajo përshkroi se si takimi me Gerry-n e kishte bërë të ndihej sërish speciale. “Zemra ime mbase mori një rregullim të vogël nga Gerry,” shpjegoi ajo. “Ndërsa rritesh, bëhesh më i padukshëm. Njerëzit nuk ju shohin më. Nuk je aq i rëndësishëm sa kur je i ri.” Gerry e bëri atë të ndihej sërish e parë.

Edhe pse historia e tyre e dashurisë nuk funksionoi, Joan është e lumtur që ka krijuar disa lidhje të qëndrueshme me disa nga femrat e tjera në shfaqje. “Jam shumë me fat që jam e rrethuar nga gra kaq të ëmbla dhe mbështetëse”, shkroi ajo në Instagramin e saj. “Mungojnë këto gra.”

The Golden Bachelor transmetohet të enjten në orën 8/7c në ABC.