Jo Wenberg mund të 'lidhet' me Katie Maloney

Klea

Jo Wenberg mund të 'lidhet' me Katie Maloney

Vanderpump Rules është i njohur për kthesat e papritura të komplotit; e fundit nuk bën përjashtim. Anëtari më i ri i aktorit të Pump Rules, Jo Wenbergka ndryshuar melodinë e saj në lidhje me ndjenjat e saj për Tom Schwartz. Në sytë e saj, ai nuk është më djali numër një në grup. Dhe vetëm ndoshta, Jo tani e kupton pse ish-i i Tomit Katie Maloney e këshilloi që të largohej prej tij.

Jo e ktheu skenarin

Sezoni 11 i VPR u fokusua shumë në ndjenjat e Jo për Schwartz. Dhe për fat të keq, Jo i kishte veshur blindat dhe nuk e vuri re që Tom nuk ia kthente dashurinë. Ajo ishte rreptësisht shoqe me përfitime për Tomin, ndërsa Jo donte më shumë. Tani, Tom e ka bërë të qartë se nuk ka ecur përpara për ata të dy.

US Weekly raportoi se pse Jo kaloi nga ekipi Tom në ekipin Katie. Me sa duket, Tom nuk u tregua shumë i sjellshëm ndaj Jo-së duke diskutuar për të dashurën e tij, Sophia Skoro. Kjo çoi në një zinxhir ngjarjesh në lidhje me ndryshimin e palëve të Jo.

Jo ndau tekstet e supozuara të Tomit, “Të lutem, mos më përmend më mua dhe të dashurën time. Pse do të humbisni edhe një sekondë të jetës suaj duke ndjekur dikë që nuk dëshiron të jetë me ju. Me respekt duke ju bllokuar kështu që çfarëdo që të thoni të bjerë në vesh të shurdhër.” A dyshon dikush tjetër që e dashura e Tomit dërgon tekstet e supozuara në vend të Tomit?

Pavarësisht se kush i dërgoi, Jo nuk do të ndalojë së foluri për Tomin së shpejti. Sepse, pikëpamjet. Ajo tha se Tom “ishte një “pjesë masive” e jetës së saj dhe tani ajo “mund të lidhet me” Katie.

Jo shtoi për Katie, “Ajo ndoshta nuk e kishte gabim. Megjithatë, ajo ishte e keqe me mua, por nëse vërtet mendoni për këtë dhe e zbërtheni… e dini se çfarë, unë vërtet e mësova mësimin tim.” Le të shpresojmë për hir të saj që është e vërtetë. Jo e meriton dikë që dëshiron të jetë i dashuri i saj.

Vanderpump Rules transmetohet të martën në 8/7c në Bravo.