Jo De La Rosa e RHOC dhe Gretchen Rossi i dhanë fund grindjes 14-vjeçare në BravoCon 2023

Klea

Jo De La Rosa e RHOC dhe Gretchen Rossi i dhanë fund grindjes 14-vjeçare në BravoCon 2023

OG tifozët e Amvise të vërteta të Orange County u trajtuan me shumë shpërthime nga e kaluara gjatë BravoCon 2023. Yjet e sezonit të hershëm të RHOC shkëlqenin kur Vicki Gunvalson mori një çmim për arritje të jetës për të qenë OG i OC. Anëtarët e kastit origjinal të Vickit ishin aty për të prezantuar çmimin, shumë prej të cilëve nuk janë shfaqur në realitet televiziv për vite me rradhë.

Jo De La Rosa, Gretchen Rossi, Lauri Waring dhe Alexis Bellino i dhuruan ish-yllit të tyre RHOC me ngjyrën e saj portokalli përgjithmonë gjatë ceremonisë së The Bravos. Alexis bëri një shaka qesharake jashtë skenarit për të qenë e vetmja grua në skenë që nuk kishte fjetur me Slade Smiley. Kishte turmën duke zhurmuar. Shumë fansa pyesnin veten se si ekipi i shkollës së vjetër të yjeve të RHOC varrosi disa kapele të tyre për të nderuar Vickin në shfaqje. Tani, ne kemi pak më shumë njohuri.

Gjithçka është mirë midis alumeve RHOC

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Veçanërisht, Jo dhe Gretchen nuk kanë qenë në marrëdhënie të mira në Slade të të gjithave. Jo ishte gruaja OG e Slade. Edhe pse duket se e mendon veten si një anëtar themelues i ekskluzivitetit të Real Housewives. Një përfaqësues i Jo’s tha për The Messenger se ribashkimi i BravoCon çoi në një të ardhme paqësore mes dy ish-armiqve.

Përfaqësuesi zbuloi se të dy folën në prapaskenë për problemet e tyre nga e kaluara. “U bënë falje dhe të dy janë në një vend të shkëlqyeshëm – duke ecur përpara në paqe dhe pa asgjë përveç respektit për njëri-tjetrin”, tha zëdhënësi. Mirë, tani le t’i kthejmë në RHOC për hir të kohërave të vjetra. Megjithatë, le t’i mbajmë skenat e Slade Smiley në një minimum absolut.