Jill Zarin fajëson 'Spite' që nuk iu kërkua të filmonte RHUGT: RHONY Legacy

Klea

Jill Zarin fajëson ‘Spite’ që nuk iu kërkua të filmonte RHUGT: RHONY Legacy

Duket se gjithnjë e më shumë Amvisat po flasin kundër Bravo-s dhe këtë herë po Jill Zarin.

Kur Andy Cohen njoftoi planet për Amvise reale të qytetit të Nju Jorkutfansat ishin të entuziazmuar se do të mund të shihnin akoma OG RHONY yjet në TV. Me fillimin e negociatave, dëgjuam se Luann de Lesseps do të shfaqej përkrah Sonja Morgan dhe Dorinda Medley. Për më tepër, kasti do të shfaqte Jill nga Sezonet 1 deri në 4.

Megjithatë, RHONY: Trashëgimia nuk ndodhi kurrë sepse rrjeti nuk mundi të arrinte një marrëveshje me disa nga yjet. Rrugët thonë se Jill e mbajti atë, por Jill po u thotë njerëzve të MOS drejtojnë gishtin drejt saj. Për të kompensuar atë, Peacock dërgoi atë që supozohej të ishte aktori i Trashëgimisë (minus Jill) në St. Barts për një Ultimate Girls Trip. Në podcastin ReWives të Bethenny Frankel, ylli i realitetit ndau më shumë rreth përjashtimit – dhe madje shtoi se ndjeu se rrjeti po e ndëshkonte.

A është Jill në timeout Bravo?

Kur Bethenny e pyeti Jill-in nëse ajo besonte se ishte “dënuese” ajo nuk ishte e ftuar për të filmuar udhëtimin e vajzës Legacy, Jill tha se e bëri.

“Po, 100% ndëshkuese,” tha Jill. “Ndjeva se e dhashë idenë”, vazhdoi ajo. “U thashë njerëzve … duhet të jetë vetëm një javë dhe ne duhet të kalojmë mirë. Dhe kjo është ajo që është, dhe më pas ata bënë [the RHUGT trip], dhe nuk më ftuan, dhe e di patjetër që ishte për inat. Sepse thashë jo [in negotiations]ata ishin të zemëruar me mua.”

Jill i tha Bethenny-t se ideja e saj ishte të filmonte shfaqjen si një sezon të veçantë dhe jo si një sezon të tërë. Ajo ia përmendi atë Luann, e cila ia transmetoi Andit. “Është qesharake. Të gjithë kemi jetë të ndryshme; ne jemi të gjithë në vende të ndryshme, [and] ne të gjithë jetojmë në qytete të ndryshme. Nuk është realiste që ne të jemi në një vend,” tha ajo.

“Dhe pastaj [Luann] ia çoi Andit, sepse Andi më tha që Luann ia tha atë ide, “përfundoi ajo.

NA THONI – A MENDONI ËSHTË BËRË BRAVO ME JILL PAS FLASUR PËR DRAMËN PAS SKENE ME RHONY: TRASHËGIMI? A DO TË JETË EDHE AJO NË LISTË TË ZEZE?