Jill Duggar Dillard zbulon pagën tronditëse të realitetit televiziv

Klea

Jill Duggar Dillard zbulon pagën tronditëse të realitetit televiziv

Ne e dinim se Jim Bob dhe Michelle Duggar ishin pjesë e disa marrëdhënieve të dyshimta, por dëgjim e Jill Duggar llogaria në lidhje me sa para që ata pretendohet se u kanë mbajtur është e mallkuar.

Ish-ylli i 19 Kids and Counting ka qenë në një udhëtim zbulimi këto muajt e fundit. Pas publikimit të dokumentarit të Amazon, Shiny Happy People, ai hoqi perden e familjes Duggar dhe ekspozoi të vërtetën – se ata kishin një dinasti të mbushur me skandale që nuk do t’i besoni kurrë.

Jo vetëm që ata u përpoqën të mbulonin abuzimin seksual të djalit të tyre të madh, por akuzat e fundit që pretendojnë se nuk i kanë paguar fëmijët e tyre për xhirimet e një dekade janë skandaloze. Në kujtimet e saj të fundit, Counting the Cost, Jill shkroi se si kërkimi i parave në fillim nuk i shkonte në mendje.

“Mendoj se isha aq e kushtëzuar nga ky besim saqë ne po përfitonim prej tij, duke shkuar në këtë apo atë udhëtim apo çfarëdo tjetër”, tha ajo për People. “Ishte sikur, ne mund të blejmë pica të ngrira në vend të fasuleve dhe orizit tani sepse [TLC] po i mbulon këto gjëra. Ishte fjalë për fjalë kaq e rrënjosur tek unë të isha mirënjohës.”

Nuk do ta besoni kurrë se sa shumë bëri Jill për 10 vjet xhirime

Pasi mësuam më shumë për prindërit e Duggar në dokumentarin familjar, ka kuptim pse 19 fëmijët nuk menduan kurrë të kërkonin të paguheshin për kohën e tyre.

“Po flisja me një mik për të mos u paguar, dhe thashë, ‘Epo, dua të them, ata mbuluan udhëtime ushqimore…’ Dhe ata thanë, ‘A po tallesh me mua?’ Ata thanë: ‘Jo, kjo nuk është normale. Kjo nuk ju paguan.’ Por unë ende, është kaq e rrënjosur tek unë që të përqendrohem gjithmonë në pozitive.”

Dokumentari i Amazon dhe kjo intervistë zbulojnë se Jim Bob trajtoi të gjitha financat dhe kontratat për shfaqjen e tyre TLC. Pasi Jill pati një shans për të rishikuar kontratat fillestare të 2014-ës, ajo mësoi se babai i saj kishte grumbulluar rreth 8 milionë dollarë për xhirimet 10-vjeçare. Sa panë fëmijët? ZERO.

Megjithatë, ai i ofroi secilit prej fëmijëve të tij të rritur një pagesë prej 80 mijë dollarë, por përfundimisht i pagoi 175 mijë dollarë pasi disa avokatë personalë të punësuar.

Sa më shumë që del në pah për këtë familje, aq më e trishtuar bëhet historia. Dhe nëse kemi mësuar ndonjë gjë rreth yjeve të televizionit realitet gjatë viteve të fundit, ku ka tym, ka zjarr.