JIKES!  Thomas Ravenel EKSPOZON Kathryn Dennis braktisi fëmijët e saj pasi gjykata urdhëroi vizita të mbikëqyrura

Klea

JIKES! Thomas Ravenel EKSPOZON Kathryn Dennis braktisi fëmijët e saj pasi gjykata urdhëroi vizita të mbikëqyrura

Po! Thomas Ravenel EKSPOZON Kathryn Dennis braktisi fëmijët e saj pasi gjykata urdhëroi vizita të mbikëqyrura

Kathryn Denis shkoi në Instagram për të postuar një sërë imazhesh të shkrepura me dy fëmijët e saj vetëm disa ditë pas ish-it të saj, Thomas Ravenele thirri për të mos parë Kensington9, dhe Saint Julien7, për njëmbëdhjetë javë.

Kathryn Denis

LIDHUR: (EKSKLUZIVE) Thomas Ravenel iu dha kujdestaria e përhershme e vetme në betejë ligjore me Kathryn Dennis

Sharmi jugor alum postoi fotot të mërkurën, duke rrëfyer se ajo nuk kishte qenë me fëmijët e saj për shumë kohë.

Kathryn Denis

Javën e kaluar, zhvilluesi 61-vjeçar i përditësoi fansat për marrëdhëniet e tij me ish-bashkë yjet e tij, në përgjigje të një përdoruesi kurioz të Twitter.

Një fans pyeti – “Thomas a jeni ende në kontakt me anëtarët e tjerë të kastit?”

“Jo, unë kisha fëmijë dhe u transferova në Aiken.” Thomas u përgjigj. “Ndonjëherë kur të jem në Charleston, do të takohem me të [Whitney Sudler-Smith] dhe dilni për darkë dhe pije ose qëndroni në shtëpinë e tij dhe dëgjoni atë të copëtojë një nga kitarat e tij të bukura elektrike. Ai është një kitarist fenomenal. Të tjerët janë si një brez më i ri se unë. Madje [Shep Rose] është 17 vjet më i ri.”

Kathryn Denis

Një tjetër fanse pyeti për Kathryni cili u mor me sëpatë nga Sharmi jugor hedhur në përfundim të sezonit 8.

Tifozja pyeti – “Si është [Kathryn Dennis] duke bërë? Kam dëgjuar se ajo ka pasur disa momente të vështira kohët e fundit dhe do të doja që ajo të ishte në sezonin e ri. Çdo përditësim që mund të jepni do të vlerësohej. Unë shpresoj se ajo ende kalon kohë me fëmijët tuaj.”

“Do të doja që ajo ta bënte,” Thomas u përgjigj. “Ajo nuk i ka parë ata për 11 javë.”

Kathryn Denis

Kathryn me sa duket e konfirmuar Thomas’ pretendojnë së bashku me ato që dukej të ishin fotografitë e saj dhe të fëmijëve në një shëtitje bowling.

“Kur jam me ty, ndihem sërish kaq i gjallë.. edhe kur nuk mund të më shohësh apo të më dëgjosh, unë gjithmonë mendoj për ty.. dije se dashuria jonë na lidh me një varg të padukshëm, gjithmonë.” Kathryn shkroi më 6 shtator. “Unë e di se ne do t’i kalojmë këto kohë të vështira dhe ato nuk do të zgjasin përgjithmonë … Duke dërguar forcë për të gjithë [co-parents] atje jashte. Pavarësisht situatës, të qenit pa fëmijët tuaj është dhimbja më e vështirë që duhet të mbani çdo ditë që jeni pa ta. Është kaq e panatyrshme dhe e tillë [drawn-out] shkatërrim. Ne kemi nevojë për secilin [other’s] dashuri dhe mbështetje – ja për të shpresuar për të ardhmen.”

Kathryn Denis

Thomas konfirmoi se atij i ishte caktuar kujdestaria e plotë Kensington dhe Shën, në Maj. Ai shtoi se një marrëveshje për vizitë të mbikëqyrur me Kathryn ishte vendosur edhe në vend.

“Më është dhënë kujdestaria e vetme,” Thomas tha Gjithçka rreth çajit më 1 maj. “Të gjitha vendimet për prindërimin i marr unë. Kathryn [Dennis] ka të drejtën e vizitës së mbikëqyrur nga një mbikëqyrës i miratuar [approved by the court] ndërmjet orëve 9:00-19:00, çdo fundjavë tjetër.”

Kathryn iu përgjigj vendimit duke postuar një referencë të fshehtë për serialin Starz, Gaslit.

Kathryn Denis

Fotoja e saj më e fundit familjare u postua në Instagram njëmbëdhjetë javë më parë.

“Gëzuar ditën e baballarëve të gjithëve”, ka shkruar ajo krahas një fotoje të Thomas dhe fëmijët e tyre. “Unë jam shumë mirënjohës për Atin tim dhe për Atin e fëmijëve të mi. Ndjej se është e rëndësishme të nderosh timin [co-parent] sepse unë jam mirënjohës për dhuratën e dy njerëzve tanë të çmuar mbi gjithçka tjetër dhe pa marrë parasysh zhurmën.”

Sharmi jugor Sezoni 9 do të shfaqet premierë më 14 shtator në Bravo.