Cardi B

Klea

JIKES! Reperi Bia HIQET në këngën e re të Cardi B Diss, akuzon Offset për mashtrim!

JIKES! Reperi Bia HIQET në këngën e re të Cardi B Diss, akuzon Offset për mashtrim!

Bia ka ndezur një grindje të zjarrtë me Cardi B përmes një diss diss, duke akuzuar bashkëshortin e reperit fitues të Grammy, Kompensimitë pabesisë brenda shtëpisë së tyre.

Cardi B

“Vëre në bandën tënde se nuk të ndeshen / Vëre në emrin tënd pasi je kaq gangsta si miqtë e tu të afërm / Vëre në bashkëshortin tënd pasi të pëlqen të shtrihesh në betimet e tua / kam shkruar të gjitha vargjet e mia mund ta bëj këtë për orë të tëra,” ka repuar Bia, 32 vjeç, në këngën pa titull të ndarë me herët në mëngjes të së dielës.

“Do të jem i mallkuar nëse e lë një kurvë an–af–ka brenda shtëpisë sime / paratë e tua të zgjasin dhe ti e ndash atë / n–a thua’, ‘Kjo është e jona’”.

Cardi B

Reperi i zjarrtë, i njohur edhe si Bianca Landrau, nuk u përmbajt, duke e pretenduar këtë Cardi31 vjeçe, iu nënshtrua një operacioni “mesatar”, nuk e bën vetë tekstin e këngës dhe zotëron aftësi të të folurit vetëm në nivelin e klasës së dytë.

BIA

“'ME PADIT' ??? Ky nuk është hip hop 😂,” Bia nëntitroi postimin, duke iu referuar e Cardi kanosje për veprim juridik. Vetëm disa orë më parë e Bias rënie, CardiEmri i vërtetë Belcalis Almánzar, shkoi në Instagram Live, duke dashur të padisë Bia për pretendimet për pabesi me Migos reperi Kompensimigjithashtu 32.

“Jam një padi ndaj jush dhe ju duhet të vini me fatura. Dhe jo faturat e mediave sociale, faturat e gjykatës”, paralajmëroi Cardi. “Unë do të marr çdo qindarkë të vogël f-kin' të kuqe që ti bën ndonjëherë, kurvë. Çdo para që fitoni nga botimi juaj. Kështu që gjeni diçka të sigurt për të bërë.”

Cardi B

Grindja mes Bia dhe Cardi u përshkallëzua në mars, me Bia duke akuzuar Cardi kopjimi i muzikës dhe sensit të saj të modës. Ne pergjigje, Cardi drejtuar Bia në vargun e saj të Glorilla dhe “Wanna Be (Remix) i Megan Thee Stallion,” u publikua të premten e kaluar.

BIA

“Me mend se jam mësuese pasi doni të më nënshtroni / Çfarë bëri ajo? Nuk e kisha idenë / Mendova se ajo ishte në raft, Ikea / Shpresoj që ajo të flasë kështu kur ta shoh / Bushtër të lutem, mos askush nuk do që të jetë. (Tifozët theksuan se “be ya” tingëllon si një lojë e Bias emri.)