Chet Hanks and Kim Zolciak

Klea

‘Jeta surreale: Villa e sekreteve’ Kim Zolciak mashtron Kroy Biermann me Chet Hanks!

‘Jeta surreale: Villa e sekreteve’ Kim Zolciak mashtron Kroy Biermann me Chet Hanks!

MTV po trazon tenxheren me sezonin e tij të fundit të Jeta Surreale: Vila e Sekretevedhe traileri i publikuar së fundmi premton shumë dramë, duke filluar me një moment tërheqës mes tyre Kim Zolciak dhe Chet Hanks.

Kim Zolciak

Traileri lë të kuptohet për një lidhje të papritur, duke treguar një këmishë pa këmishë Hanks duke u ngjitur në shtrat me të parën Amvise të vërteta të Atlantës ylli, i cili është 46. Hanksdjali 33-vjeçar i Tom Hanks dhe Rita Wilsoni takon kamerave, “Kim është një MILF”.

Chet Hanks

Drama nuk ndalet me skenat me avull. Hanks zbulon një anë më të pambrojtur, duke bërë shaka se familja e tij e “mohonte” për pjesëmarrjen në shfaqje dhe ndau një rrëfim prekës: “Unë në fakt u rrita duke u ndjerë plotësisht i pavlerë”. Ndërkohë, Zolciak flet për betejat e saj personale, veçanërisht martesën e saj të vështirë, duke u besuar bashkë-yjeve të saj: “Kroy nuk më do mua këtu. Kur të shkoj në shtëpi, do të divorcohem.”

Kim Zolciak

Martesa e saj me Kroy Biermann ka qenë nën tendosje, e karakterizuar nga vështirësi financiare dhe një ndarje e diskutueshme.

Kim Zolciak

Shfaqja premton të japë më shumë sesa thjesht dramën përreth Hanks dhe Zolciak.

Chet Hanks dhe Kim Zolciak

Traileri më poshtë përmban momente intensive që përfshijnë të famshëm të tjerë, duke përfshirë një sulm paniku të pësuar nga Fifth Harmony’s Aleja Brookenjë vizitë urgjente në spital për këngëtaren Macy Greydhe aktor Tyler Posey duke kujtuar përvojën e tij me një prostitutë mashkull.

Kasti përmblidhet nga figura të tilla si patinatori Johnny Weirmodel Josie Cansecodhe reperi OT Genasisgati për të nisur atë që MTV e përshkruan si një “arratisje të çuditshme”.

OT Genasis

Zëri i rrjetit në trailer ngacmon një sezon të mbushur me misione sekrete, lidhje të papritura dhe zbulime që mund të ndryshojnë jetën e garuesve.

Chet Hanks dhe Kim Zolciak

“Çdo mision sekret mund të shtyjë kufijtë e tyre. Çdo lidhje e papritur mund t’i ndryshojë ato përgjithmonë. Çdo mister nga e kaluara e tyre do të zbulohet.”

Macy Grey

Jeta Surreale: Vila e Sekreteve është planifikuar të shfaqet premierë më 23 korrik në MTV, duke premtuar një sezon zbulimesh shpërthyese dhe përvojash transformuese.