Jeta në takime e Jesse Solomon është një 'punë me kohë të plotë'

Klea

Jeta në takime e Jesse Solomon është një 'punë me kohë të plotë'

Në një vështrim të fshehtë të kësaj jave Shtëpi verore episodi, dy “vajzat e jugut” në shtëpi (Ciara Miller dhe Lindsay Hubbard) po përgatisin një gosti jugore për darkën e së premtes mbrëma.

Ciara i përzë djemtë nga vaska e nxehtë dhe u thotë atyre që më mirë të marrin “rosat me radhë” dhe të përgatiten për darkë. Kur darka është pothuajse gati, infermierja e regjistruar pyet: “Ku janë këta paganë? … Më mirë hajde!” Ajo tingëllon si gjyshja ime jugore. Nëse ajo thotë se “po rregullon” diçka, unë do ta di që jemi të lidhur.

Ndërsa grupi vendoset për një darkë me vezë djallëzore, biftek jugor të skuqur, pure patatesh dhe lëng mishi (që duhet të kishte qenë lëng qumështi), pyet Lindsay Jesse Solomon, “Sa takime keni shkuar këtë javë?” Kyle Cooke thotë se ai gjithashtu dëshiron të dijë për “lojën NYC” të Jesse.

WTF është “gjysmë” një takim?

Kur Jesse vendos numrin total të takimeve për javën në tre e gjysmë, Kyle pyet: “Çfarë dreqin është një gjysmë?”

“Një gjysmë është, si një darkë e gatuar në apartamentin tim,” shpjegon Jesse. “Kjo është një takim,” thotë Ciara. “Kjo është, në fakt më shumë sesa një takim,” shton Lindsay.

Duke u përpjekur të “sqarojë” situatën, Amanda Batula ndërhyn: “Me sa gra të ndryshme keni dalë në takime këtë javë?”

“Katër do të ishte numri i duhur,” pranon ai më në fund. Ua. Xhesi është një djalë i zënë. (Çfarë? Është ai që na tha se ka vetëm një testikul.) “Ku e gjen kohën?” Paige DeSorbo dëshiron të dijë. “Është një punë me kohë të plotë,” bën shaka Xhesi.

Kur Ciara e pyet nëse ka ndonjë dëshirë për t'u angazhuar, ai thotë: “Unë do të përkushtohesha për vajzën e duhur, me siguri”.

Paige fillon përsëri, duke pyetur veten se çfarë saktësisht po kërkon nga një vajzë. “Më jep vetëm tre gjërat kryesore që duhet të kesh, jashtë pamjes,” thotë ajo.

“Unë do të thoja, ajo është e zgjuar,” përgjigjet Jesse. “Unë dua që ajo të kujdeset për gjërat në botë që po ndodhin.”

“Mirë, ishin dy,” vendos Paige. “E treta?”

Vajza perfekte e Xhesit

“I organizuar,” shton Jesse. Uau. Kjo është disi e çuditshme, por Paige mendon se është “interesante”. “Cfare do te thote ajo?” Ciara dëshiron të dijë. “Unë jam i mirë në vendime të mëdha,” thotë specialisti i marrëdhënieve me investitorët. “Por e urrej marrjen e një sërë vendimesh të vogla gjatë gjithë ditës. Pa dyshim, unë do të zgjedh vendin, por ju thjesht porosisni për ne.”

Kjo duket se e bën Paige të pakënaqur. “Oh, jo, nuk më pëlqen kjo,” mërmëritë ajo. “Më pëlqen që djali të porosisë,” shton Ciara.

Pajtohem se është paksa e pazakontë, por është edhe freskuese në një farë mënyre. Ai nuk ka frikë të lejojë vajzën e tij të marrë disa nga vendimet. Shumica e djemve janë rritur për të qenë e kundërta. Dhe pse ajo nuk duhet të ndihmojë në marrjen e disa vendimeve? Nëse ajo është një grua e zgjuar, ajo duhet të jetë po aq e aftë sa ai për të porositur darkë, të paktën.

Por më pas Kyle mahnit tavolinën duke pyetur: “Pra, tani që e dini se Paige nuk dëshiron të bëjë porosinë, a doni të rimendoni sa fort e keni goditur atë dy fundjavat e para?”

Oh, jo ai nuk e bëri! Craig është ulur aty. Por gjithçka që zoti Sewing Down South duhet të thotë është: “Ajo është një vajzë e bukur. Unë gjithashtu do të bëja.” Shumë i sigurt për veten. Më pëlqen ajo. Craigy është rritur.

Summer House transmetohet të enjten në 9/8c në Bravo.