Kody Brown's Worst Parenting Moments

Klea

Jeta e Kody Brown fillon të shkërmoqet në ngacmimet e sezonit 18 të Sister Wives

Kur e pamë për herë të fundit Gratë Motragruaja numër tre, Christine Brown, e kishte lënë tashmë burrin e saj shpirtëror Kody Brown, dhe u zhvendos përsëri në Jutah. Gruaja numër dy, Janelle Brown, ishte në fund të durimit të saj me Kody dhe mendonte të ndiqte Christine.

Gruaja numër një, Meri Brown, po pyeste nëse ajo mund të jetonte pjesën tjetër të jetës së saj vetëm duke qenë “shoqe” me Kody. Ndërkohë, gruaja numër katër (e njohur ndryshe si The Favorite), Robyn Brown, ishte e zënë duke bërë fytyra duke qarë dhe duke u shtirur si e trishtuar, pa derdhur asnjë lot.

Gjërat nuk po shkojnë mirë për Kody. Dashuria nuk po shumëzohet më në Brownville. Në fakt, në këtë rast, Kody ende mund të shumëzojë dashurinë, por ai duhet të përdorë thyesa.

Flamujt e kuq mbi shtizë flamuri

Christine u largua nga Kody, “sepse mund të shihja se ai kishte të preferuarat”. Kur Kody i tha Christine se nuk i kishte parë më të kishin një marrëdhënie seksuale, kjo ishte pika e fundit për të. Si mund ta quanin martesë nëse nuk kishte intimitet? Ky është momenti kur pamë nënën e gjashtë fëmijëve të finalizonte vendimin e saj për t’u larguar dhe për të bërë një jetë më të mirë për veten.

“Kam dëgjuar që ai të na referohet si miq,” tha Meri. Kjo nuk mjafton për pronarin e Lizzie’s Heritage Inn. Ajo dhe Kody u divorcuan në vitin 2014 për të mundësuar martesën e tij ligjore me Robyn, në mënyrë që të adoptonte tre fëmijët nga martesa e saj e mëparshme. Meri u largua mënjanë, duke menduar se po ndihmonte familjen, por nuk e parashikonte numrin emocional që do të merrte mbi të. Më pas ajo u përfshi emocionalisht në një situatë peshkimi mustakësh dhe Kody nuk e fali kurrë.

Janelle nuk e bën Kody Kowtow

Nga ana e Janelle, ajo akuzoi Kody për “manipulim”. Plotësisht! Kody mendon se dashuria do të thotë që burri ia del çdo herë, gjatë gjithë kohës. Në vend që të fliste me gruan e tij si një i rritur, Kody u ngrit dhe doli nga dera. Njeriu i vogël nuk mund të përballojë ballafaqimin.

“Ti rri dhe fol!” Janelle thirri pas tij. “F*** ju!” ajo bërtiti pikërisht përpara se ai të përplaste derën. Më pas ajo urdhëroi prodhimin që ta “fikte”.

Ju e dini se Kody e dëgjoi atë, megjithatë, gjatë daljes. LOL. Janelle merr gjithmonë fjalën e fundit, bekoje atë. Robyn mund të jetë e preferuara e Kody-t, por Janelle është kryesisht e preferuara e fansave.

A ka mbaruar përvoja pluraliste e martesës së Browns? A do ta ndjekin Meri dhe Janelle Christine nga dera? A do të derdhë ndonjëherë Sobbin’ Robyn një lot? Ktheje atë vrenjtje përmbys, Robyn. Së shpejti mund ta merrni Kody për vete. Por a është kjo ajo që Robyn dëshiron vërtet?

Qëndroni të sintonizuar…

Sezoni 18 i Sister Wives shfaqet premierë më 20 gusht në orën 10ET/9c në TLC.