Jessel Taank

Klea

Jessel Taank zbulon se si ndihet burri për bisedën seksuale RHONY

Jessel Taank dhe bashkëshorti i saj, Pavit Randhawa, kanë ndarë shumë për marrëdhënien e tyre në Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut. Përveç udhëtimit të tyre IVF, Jessel u tregoi zonjave se si ajo dhe burri i saj nuk kishin bërë seks për më shumë se dy vjet.

Edhe pse ka të ngjarë të mos jetë gjëja më e lehtë për Pavit të dëgjojë për veten e tij në televizion, gruaja e tij e re e yllit të realitetit tha për Us Weekly se ishte thjesht e vërteta.

“Ndjej se ishte thjesht realiteti i situatës,” tha ajo. “Shumë gra ndoshta nuk flasin, e dini, se si po ndihen pas lindjes.”

Jessel, nga ana tjetër, ka qenë e zëshme për jetën e saj seksuale dhe marrëdhënien personale pas lindjes së djemve të saj binjakë. “Ishte kjo, si një valë e vetëm … ju keni pasur një fëmijë, keni bërë një prerje cezariane, si, po përpiqeni të mashtroni këtë orar të ri, këtë jetë të re, dhe po përpiqeni të merrni kthehu në atë që ishe më parë, “tha ajo në lidhje me periudhën e saj të thatë.

“Ishin vetëm shumë komponentë që po i shtoheshin kësaj. Plus, ju shtoni tre vjet IVF dhe të gjitha këto, ju e dini, dramë cirku në përzierje. Ishte shumë intensive.”

Jessel e do atë disa Pavit

Edhe pse ajo pranoi se nuk ka “ngarë asgjë” për një kohë të gjatë, mbajtësja e re e mollës tregoi pak dashuri për bashkëshortin e saj, duke shtuar se ai është “shumë mbështetës”.

“Mendoj se është shumë e lehtë për njerëzit që ta kthejnë narrativën dhe të jenë si, ‘Oh, Zoti im, ai është X, Y dhe Z.’ Por askush nuk dëshiron të shohë pozitive, “tha ajo. “Pse nuk mund ta lavdërosh një burrë që qëndron pranë familjes dhe gruas së tij në ato momente? Dhe kjo është pikërisht ajo që ndodhi.”

Publicistja e modës vuri në dukje se ajo dhe Pavit kanë mësuar të gjejnë ekuilibrin në jetën e tyre. Edhe pse është e rëndësishme të kujdeseni për fëmijët, është e rëndësishme të kujdeseni edhe për njëri-tjetrin.

“Ju dëshironi të jeni gjithmonë aty për fëmijët tuaj. Por unë mendoj se ne e kuptojmë se ishte gjithashtu e rëndësishme të na jepnin prioritet.”

Real Housewives of New York vazhdon të dielave në 9/8c në Bravo.