Jessel Taank zbulon rezerva rreth RHONY

Klea

Jessel Taank zbulon rezerva rreth RHONY

Kur Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut u njoftua rindezja, mbi të gjitha kishte një gjë – diversitetin. Është ndoshta e vetmja gjë për të cilën fansat e Bravo bërtasin më shumë se çdo gjë tjetër. Shumica e shikuesve kanë pasur dozën e nevojshme të grave të bardha.

Dhe kur Jessel Taank u njoftua si pjesë e kastit të sezonit 14, fansat nxituan të theksuan se ajo do të ishte gruaja e parë indiane në ekskluzivitetin e Nju Jorkut. Për më tepër, ajo është e vetmja grua nga Azia Juglindore në historinë e shfaqjes.

Në një intervistë të fundit me New York Daily News, Jessel zbuloi se krijimi i një historie të tillë ishte një gjë që e tërhoqi atë në shfaqje në radhë të parë. “Si indianë,” tha ajo, “ne jemi gjithashtu një kulturë shumë e rezervuar. Ne jemi shumë të rezervuar, kështu që të jem pjesë e kësaj është interesante për mua. Është një përvojë shumë ndryshe.” Por shorti erdhi edhe me shqetësime.

Jessel ndjeu presionin përpara shfaqjes

Jessel zbuloi se kishte dy konsiderata përpara se të bashkohej me kastin. “Para së gjithash, ju po hapni vërtet jetën tuaj dhe po i ofroni të gjithë vendit dhe botës një dritare në jetën tuaj. Ju e dini se të gjithë … flasin për atë që keni veshur, çfarë po bëni … se si jeni prindër, dhe këto gjëra janë private, janë personale. Të gjithë kanë një mendim për të tani.”

Është mirë që Jessel mund ta kuptojë këtë. Shumë të sapoardhur në TV realitet nuk e bëjnë këtë dhe ata dërrmohen nën peshë. Ajo vazhdoi: “Pjesa e dytë e tij është një shfaqje që në të kaluarën ka marrë reputacion për dramë. Nuk jemi dramatikë. Burri im dhe unë mezi zihemi.” Disa shikues mund ta shohin atë qesharake tani pasi Jessel mund të shkaktojë drama më të madhe në shfaqje.

Megjithatë, dukej se dëshirat e saj i mposhtën rezervat e saj dhe ajo zgjodhi t’i bashkohej shfaqjes. Ajo foli më tej për të qenë në kast si një grua indiane. “Bëj shaka me këtë, gjithmonë them se ne jemi 1.5 miliardë njerëz në botë dhe ndoshta rreth 50 njerëz në media. Do të thotë bota për mua… Gjithçka që mund të bëj është të ndaj përvojat e mia personale dhe të jap identitetin tim.”

Real Housewives of New York vazhdon të dielave në 9/8c në Bravo.