Jessel Taank zbulon 'axhendën' në ndarjen e udhëtimit IVF në RHONY Reboot

Klea

Jessel Taank zbulon ‘axhendën’ në ndarjen e udhëtimit IVF në RHONY Reboot

Jessel Taank sigurisht që ka bërë një spërkatje në rindezjen e Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut. Kasti është i freskët dhe i larmishëm. Jessel ishte anëtari i kastit i cili ishte i sëmurë gjatë festës së premierës së Sezonit 14. Nuk është pikërisht ajo për të cilën dëshironi të njiheni.

Jessel tregoi se ajo dhe bashkëshorti i saj, Pavit Randhawa, kishin “të gjitha bisedat e duhura” për t’u bashkuar me shfaqjen. Ajo është amvisa e parë indiane. Dhe Jessel jeton në Chelsea, jo në Upper East Side si anëtarët e kastit origjinal të RHONY. Jessel foli me Marie Claire për atë që ajo shpresonte të arrinte duke iu bashkuar kastit.

Ndani udhëtimin e saj për të ndihmuar të tjerët

“Patjetër që kisha një axhendë shumë të fortë me ndarjen e udhëtimit tim IVF sepse e kalova vetëm. Familja ime nuk ishte e afërt gjeografikisht,” shpjegoi Jessel. “Mamaja ime është kaq praktike dhe kaq shqetësuese. Ajo ka shumë ankth për fëmijët e saj si çdo prind indian.”

Ajo vazhdoi, “Por gjithashtu, ne nuk flasim për IVF. Ne nuk flasim për çështje riprodhuese. Unë mendoj se njerëzit duhet të dinë se është në rregull të normalizohen këto lloj temash, sepse nëse do të kisha forcën të jem i hapur për këtë [as it was happening]Unë mendoj se përvoja ime do të kishte qenë krejtësisht ndryshe,” shtoi Jessel.

Rruga e saj drejt amësisë

Jessel dhe burri i saj u përpoqën të kishin fëmijë në mënyrë natyrale për një vit. Pastaj ajo bëri gjashtë raunde të IVF në dy vjet.

“Të vish nga një prejardhje indiane është e vështirë sepse supozohet të jesh një perëndeshë femërore dhe shihet si një e metë e madhe nëse nuk je”, tha Jessel. “Perceptimi se çfarë është një grua indiane [that] ne kemi lindur për t’u riprodhuar, për të qenë nëna, për të qenë gra dhe pothuajse të trembemi. Ky është një stereotip i asaj që gratë indiane zakonisht kanë qenë në media, dhe fakti që unë nuk jam ai person, mendoj se ishte e rëndësishme ta ndaja atë. [on RHONY]”, shtoi publicisti.

Jessel zbuloi se shikuesit do të shohin historinë e saj të përpjekjes për t’u përshtatur me jetën e saj me djemtë e saj binjakë. Mendoj se publiku do të shohë udhëtimin tim duke u përpjekur të bëhem i fortë përsëri, gjithçka nga fizikisht, emocionalisht, të gjitha ato gjëra. Ti i sheh ato biseda që po ndodhin dhe je gjatë rrugës, “tha Jessel.

Mirënjohje për Jessel për përdorimin e kësaj platforme për të diskutuar përvojën e saj IVF.

Real Housewives of New York City transmetohet çdo të diel në 9/8c në Bravo.