Jessel Taank Dishes on Raising Binjake: 'Shumë intensive'

Klea

Jessel Taank thotë se Bethenny Frankel “Po largohet nga binarët”

2023 ka pasur shumë ulje dhe ngritje për Bethenny Frankel. Nga ana pozitive, alumi Real Housewives of New York ka qenë duke u përpjekur fort për të drejtat e yjeve të televizionit realitet dhe punonjësve të industrisë. Kjo nuk ka qenë e mirë për krerët e industrisë si Andy Cohen.

Por Andy nuk ka pasur nevojë të nisë një kundërsulm pasi Bethenny po e dëmton imazhin e saj vetë. Kodra më e fundit në të cilën ajo vdiq ishte shfaqja e saj e dhënies së grimit për punonjësit e TJ Maxx. Vetë akti ishte mjaft i mirë. Megjithatë, zgjedhja për ta filmuar dhe pohimi i saj nënçmues se punonjësit nuk mund ta përballonin atë, i fërkoi njerëzit në mënyrën e gabuar.

Stuhia e PR është ndoshta ajo që çoi Jessel Taank dhe Kate Chastain për të goditur Bethenny në paraqitjen e tyre të fundit Watch What Happens Live. Në një lojë të së vërtetës ose pijes, yjet u pyetën: “Kush është amvisa më e mbivlerësuar e të gjitha kohërave?”

Çfarë ndodhi me Bethenny Frankel?

Andy fillimisht ia drejtoi pyetjen Jesselit, i cili tha: “Unë mendoj se Bethenny Frankel po largohet nga binarët.” Publiku u pajtua me të në brohoritje të forta. Kur Andi e pyeti Kate, Shefi Stew u kthye nga Jessel dhe i tha: “Unë do të pajtohem me ty.” Dy yjet trokisnin pijet e tyre së bashku me një “Gëzuar”.

Kur klipi arriti në YouTube, shumë komentues ranë dakord me pohimin e Jessel. Njëra shkroi, “Bethenny është padyshim OG më i mbivlerësuar në të gjithë ekskluzivitetin e Housewives, ajo ndoshta ka dhënë më së paku gjatë sezoneve të saj në shfaqje në krahasim me OG të tjera … duket sikur asaj i jepeshin gjithmonë më së shumti kredite nga askund.”

Sigurisht, tifozët e tjerë nuk u pajtuan. Një përdorues shkroi, “Nëse nuk do të ishte për Bethenny, nuk do të kishte RHONY për këta influencues të Insta-s.” Disa vunë re reagimin e Andit ndaj përgjigjes. Andy dhe Bethenny nuk janë në marrëdhënie të mira, veçanërisht me kryqëzatën e fundit të Bethenny. Fansat më konspirativë mund të thonë se e gjithë kjo ishte një organizim, sado budalla që tingëllon.

Real Housewives of New York City vazhdon të dielave në 9/8c në Bravo.