Jessel Taank thërret "Standardi i Dyfishtë" i Erin Lichy

Klea

Jessel Taank thërret “Standardi i Dyfishtë” i Erin Lichy

Pas 13 sezonesh të Shtëpiake të vërteta të Nju JorkutBravo vendosi të rifillojë kastin për sezonin 14. Mes anëtarëve të rinj të kastit, publicisti i modës Jessel Taank është bërë padyshim një yll i madh. Jessel nuk ka frikë të thotë atë që mendon, dhe mendimet e saj të sinqerta ndonjëherë e çojnë atë në ujë të nxehtë.

Në fillim, Jessel u ankua me zë të lartë se një dhuratë nga Jenna Lyons e bëri atë të dukej si një “pema e Krishtlindjeve”. Ajo e quajti burrin e saj Pavit “të lirë” sepse nuk dëshironte t’i dërgonte binjakët e tyre dy vjeçarë në një parashkollor ekskluziv me $60,000 në vit. Takimi Erin Lichy në një kafene Tribeca, ajo e përshkroi një nga kodet postare më të shtrenjta të Manhattanit si “të ardhur dhe të ardhur”.

Ndonjëherë në kufi me TMI, Jessel ka qenë shumë e hapur për jetën e saj personale. Ajo tregoi për udhëtimin e saj të fertilitetit dhe kalimin përmes IVF, e cila është tabu në kulturën e saj indiane. Jessel nuk i kishte thënë as nënës së saj se kishte bërë IVF derisa ajo i tha asaj në kamera. Për fat të mirë, nëna e saj ishte mbështetëse. Ajo madje tregoi se ajo dhe Pavit nuk kishin qenë intime për 18 muaj pas lindjes së binjakëve të tyre.

Megjithatë, jo të gjithë ishin aq të hapur dhe të sinqertë për jetën e tyre sa Jessel. Megjithëse i pëlqente të gërmonte në çështjet personale të të tjerëve, Erin ishte shumë mbrojtëse ndaj jetës së saj, veçanërisht kur bëhej fjalë për burrin e saj Abraham. Ishte në rregull të bësh insinuata “vajzash të këqija” për jetën private të Jessel-it, por martesa e Erinit ishte hipokrite jashtë kufijve. Ky ishte diçka e një standardi të dyfishtë, ndërsa Jessel përballej me një kontroll të vazhdueshëm.

Erin dhe Sai ishin të pamëshirshëm

Craig Barritt/Getty Images për Shkollën e Baletit Amerikan

Pranimi i Jessel se ajo dhe Pavit nuk kishin qenë intime për më shumë se një vit, ngjalli dyshime me Erin dhe Sai De Silva. Marrëdhënia e tyre u bë një temë e vazhdueshme diskutimi, duke përfshirë sugjerimet se Pavit mund të tradhtonte gruan e tij. E megjithatë, kur Brynn Whitfield bëri shaka me Abe në festën e përvjetorit të tij dhe Erinit se ajo po e priste sa herë që ai vendoste të linte gruan e tij, agjenti i pasurive të paluajtshme u zemërua dhe madje u largua nga një festë kurora për shkak të kësaj.

Pra, është në rregull të bësh shaka për Pavit që tradhton Jesselin, por nuk është në rregull të bësh shaka se Abe e la Erin për në Brynn? Sidomos kur Brynn padyshim po tallej dhe po luante. Dhe Abe po qeshte, kështu që ai e kuptoi se gjithçka ishte argëtuese. Kjo është shumë hipokrite.

“Unë mendoj se padyshim tregoi një standard të dyfishtë,” tha Jessel. “[Erin] ishte shumë i mërzitur për të gjithë situatën e Brynn. Brynn ndoshta nuk duhet ta kishte bërë atë shaka në festë, por çfarëdo. Në fund të ditës … mendoj se ata e shikuan martesën time dhe e çuan në një vend që me të vërtetë nuk ishte i lezetshëm.”

Jessel shtoi se ajo mendon se miqtë e saj e humbën plotësisht pikën e betejës së saj. “Erin dhe Sai, në mënyrë të veçantë,” vuri në dukje amvisa e parë indiane e Bravo, “ata nuk kanë bërë kurrë IVF. Kështu që mendoj se kur po flisja për këtë, ata nuk mund të lidheshin me mua në atë moment. Gjithçka që ata dëgjuan ishte, ‘Ajo nuk po bën seks me burrin e saj. Diçka është gabim!'”

Jessel u gjykua në çdo mënyrë

Jessel Taank
Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images

Nën presion të vazhdueshëm për t’u “hapur” për jetën e saj, sa herë që ajo e bënte, gratë e tjera e përdornin atë kundër saj. “Arrita në një pikë ku isha vërtet shumë nervoz për të ndarë detaje”, tha shtetasja britanike. “Qëndrimi im me Pavit ishte shumë argëtues dhe do të më pëlqente të hyja në detaje siç bëni ju me të dashurat tuaja. Por nuk u ndjeva rehat, sepse … sa herë që hapja gojën, mbyllesha dhe do të interpretohej në një mënyrë negative.”

“Unë thjesht bëra një hap prapa,” vazhdoi ajo. “Zorra ime po më thoshte në atë moment që të mos shkoja përtej nivelit të sipërfaqes.”

Pjesa 1 e ribashkimit të sezonit 14 të The Real Housewives of New York transmetohet më 15 tetor në orën 9/8c në Bravo.