Jessel Taank sugjeron në Reunion Beef With Sai De Silva

Klea

Jessel Taank sugjeron në Reunion Beef With Sai De Silva

Rrugët po gumëzhin nga lajmet e Real Housewives të Nju Jorkut ribashkim, sidomos pasi u zbuluan dukjet e zonjave. Mënjanë veshjet, shikuesit janë të etur të dinë se çfarë drame mund të ndodhë. Disa menduan se grafiku i ndenjëseve mund të jepte një aluzion të lehtë.

Zakonisht, grafiku i ndenjëseve është një udhëzues për të cilin amvisat janë më të njohura. Shumica e tifozëve ishin në ekstazë kur Jessel Taank mori vendin e sipërm. Popullariteti i Jessel flet vetë. Megjithatë, popullariteti nuk është faktori i vetëm. Shpesh, ulja lë të kuptohet se kush ka më shumë për të thënë. Në krah të Andy Cohen janë shpesh ata për të cilët ai ka më shumë pyetje.

Por amvisa ka shumë të ngjarë të nxisë pak mish viçi, Sai De Silva, mori një vend në korridor. Megjithatë, paraqitja e fundit e Jessel në Watch What Happens Live duket se konfirmon se ajo ka shumë për të thënë. Dy fansa i telefonuan dhe e pyetën: “Pas ribashkimit, cila nga gratë e tjera ka aktualisht listën më të gjatë të kontrollit në aplikacionin e shënimeve?”

Jessel mendoi se ribashkimi ishte “një ditë kaq e gjatë”

Jessel fillimisht iu përgjigj pyetjes me një të gjatë, “Oooh”. Pasi e mendoi, ajo tha: “Mendoj se mund të jetë zonjusha Sai.” Publiku gjithashtu ngriti tingullin e tyre të “Oooh”, dhe Andy hodhi kokën prapa dhe tha: “Po përpiqem të kujtoj”. Grupi qeshi dhe Jessel tha: “Ishte një ditë kaq e gjatë.”

Andy shtoi, “Megjithatë ishte një ribashkim shumë i mirë. Mendova se ishte e shkëlqyer.” Jessel u pajtua dhe tha: “Ne padyshim që pastruam disa rrjeta kockash”. Episodi më i fundit i RHONY pa tensionet midis Jessel dhe Sai. Jessel u vonua 41 minuta në drekën që donte të hante me Sain. Ajo kërkoi falje për vonesën, por Sai nuk po e kishte.

Jessel gjithashtu kërkoi sinqerisht falje që u shfaq për të krahasuar rrethanat e saj kur u rrit me Sai-n. Ajo tha se nuk donte që ajo të ndodhte në këtë mënyrë. Sai tha se nuk i interesonte. Jessel vazhdoi të përpiqej të lidhej me Sain, por pa dobi. Ajo thjesht u përball me ftohtësi. Gjërat mund të bëhen edhe më të ngatërruara nga këtu.

Real Housewives of New York City vazhdon të dielave në 9/8c në Bravo.