Jessel Taank nuk mendon se RHONY ka një "zuzar"

Klea

Jessel Taank nuk mendon se RHONY ka një “zuzar”

Në fillim, dukej sikur sezoni i rifilluar i 14-të i Real Housewives of New York nuk po tërhiqte shikuesit. Por ndërsa seriali filloi, kishte disa veçori të dukshme në kast.

Jessel Taank është amvisa e parë indiane e ekskluzivitetit. Para se të bashkoheni RHONY, Jessel dhe burri i saj, Pavit Randhawa, diskutuan se çfarë do të thotë të jesh pjesë e kastit. Jessel mendoi se ishte e rëndësishme të tregonte për kalimin e IVF-së, edhe pse ajo dhe Pavit e mbanin sekret nga familja e tyre. Ajo shpresonte që të tjerët të ndiheshin të fuqizuar për të folur për udhëtimet e tyre të infertilitetit.

Nuk ka mollë të keqe

Nëna e djemve binjakë reflektoi mbi rindezjen dhe miqësitë mes aktorëve. Kur u pyet nëse mendimet e saj për yjet e saj RHONY kanë ndryshuar që nga shikimi i shfaqjes, Jessel pati një përgjigje befasuese.

“Jo, aspak, në fakt. Mendoj se kjo nuk ka qenë e lehtë për askënd”, tha ajo për The Daily Dish të Bravo. “Duhet të jeni të ndjeshëm ndaj faktit që ne të gjithë jemi kaq të prekshëm dhe po e hapim gjithë jetën tonë për një audiencë, për njerëzit që nuk i njohim.”

Publicisti i modës vazhdoi: “Gjithmonë do të ketë uljet dhe ngritjet e veta, por mendoj se në të gjithë bordin, secili prej nesh, ne jemi jashtëzakonisht të guximshëm për të bërë atë që po bëjmë”. Do të jetë më pak paqësore rreth kohës së ribashkimit, Jessel.

“Askush nuk është zuzar,” tha Jessel. “Mesazhi më i madh është se ne, si gra, do të mbështesim gjithmonë njëra-tjetrën gjatë këtij procesi. Shumë njerëz kanë sfida, duke kaluar nëpër gjëra që janë të ndryshme nga dikush tjetër, por po. Të gjithë do t’i rikthehemi njëri-tjetrit, mendoj”, shtoi ajo.

“Unë mendoj se asgjë nuk mund t’ju përgatisë për të parë veten në ekranin e TV,” tha Jessel. Sidomos nëse keni shaka sesi disa të brendshme, të cilat ishin një dhuratë nga bashkëylli i saj Jenna Lyons, ju bënë të dukeni si një pemë e Krishtlindjes. Më pëlqen që Jessel nuk është i vetëdijshëm që ajo fillon dramën.

Jessel është krenar që shikuesit e RHONY shohin “aq shumë prejardhje dhe kultura të ndryshme” të pasqyruara në serial. “Unë mendoj se ka qenë vërtet pozitive në të gjithë bordin,” shtoi ajo.

Real Housewives of New York vazhdon të dielave në 9/8c në Bravo.