Jessel Taank nuk i intereson nëse ajo qëndron miq me Sai De Silva

Klea

Jessel Taank nuk i intereson nëse ajo qëndron miq me Sai De Silva

Jessel Taank dhe bashkë-ylli i saj në rifillimin e Real Housewives of New York, Sai De Silva, përfundoi sezonin 14 në një vend të vështirë. Sai akuzoi Jesselin për trillim të historive për të kaluarën e saj. Si nëna e Sait ashtu edhe xhaxhai i Jessel ishin alkoolikë. Kur Jessel u përpoq të lidhej me Sain në këtë pikë, Sai u tërbua. Unë me të vërtetë besoj se Jessel nuk kishte për qëllim ndonjë dëm.

Ndërkohë, Sai dhe Erin Lichy shpenzuan një kohë të madhe duke analizuar martesën e Jessel me Pavit Randhawa. Çifti pati një thatësirë ​​të gjatë seksuale pasi mirëpriti djemtë binjakë. Udhëtimi i vetëm i Pavit në Vietnam për të fituar pikë dhe për t’u çlodhur u zgjodh nga bashkë-yjet e Jessel. Sai dhe Erin la të kuptohet se Pavit po shkonte atje për të tradhtuar gruan e tij. Ata gjithashtu menduan se ajo gënjeu se më në fund kishte bërë seks me burrin e saj. Këto zonja nuk kanë dikë tjetër për të bërë thashetheme?

Jessel e quajti Sain si një “vajzë e keqe”. Dhe Sai duartrokiti përsëri. “Unë definitivisht nuk jam një vajzë e keqe. Mendoj se nuk duhet të ketë ndonjë konfuzion për të qenë i sinqertë,” u përgjigj ndikuesi. “Unë jam vajzë e një vajze. Ajo e di këtë në fund të ditës.”

Ata nuk do të jenë kurrë më të mirë

Jessel i tha US Weekly, “Unë dhe Sai jemi në marrëdhënie të mira”. Pasi pa RHONY, ajo u rrah për të reflektuar mbi sjelljen e saj. “E di që thashë një sërë gjërash që më pëlqejnë, ‘Oh, Zot, rrëqeth, kaq e tmerrshme’. Dhe unë jam i sigurt se ndërsa ne të gjithë po e shikojmë veten në TV, ju jeni si ‘Oh, Zot’”, shpjegoi Jessel. “Është thjesht një zbulim se si reflektoheni dhe si ju shohin njerëzit.”

Jessel nuk e di nëse Sai është i gatshëm të punojë për thellimin e miqësisë së tyre. “Dhe sinqerisht, nuk më intereson,” pranoi ajo. “Është një nga ato gjëra ku unë gjithmonë do të bëj më të mirën përpara. Mund të bësh vetëm kaq shumë, dhe me të vërtetë unë jam ky që jam – dhe këtë ia thashë asaj.”

Ajo vazhdoi, “Unë isha sikur, ‘Nëse nuk jemi në linjë ose nëse nuk jemi i njëjti personalitet ose nëse thjesht nuk jemi duke u lidhur, është në rregull’. Ju nuk duhet të doni të gjithë ata që janë në botën tuaj.”

Mendoj se është më mirë nëse këto dy zonja e mbajnë atë në nivel sipërfaqësor për një kohë. Dhe Sai duhet të pushojë së fiksuari për martesën e Jessel dhe Pavit.

The Real Housewives of New York Reunion Pjesa 2 transmetohet më 29 tetor në 9/8c në Bravo.