Jessel Taank i RHONY zbulon momentin e të brendshmeve të Jenna Lyons që nuk u transmetua

Klea

Jessel Taank i RHONY zbulon momentin e të brendshmeve të Jenna Lyons që nuk u transmetua

Jessel Taank nuk bëri fansa mes yjeve të saj, as shikuesve Real Housewives të Nju Jorkut kur u ankua pa dashje për një dhuratë nga Jenna Lyons.

Jessel është gazmore dhe e përkushtuar ndaj miqve të saj. Por momenti që ajo ankohej pafund për neglizhin e gjelbër që i kishte dhuruar Jenna ishte një pikë veçanërisht e ulët. Por historia ka më shumë. E para nga Housewives Real e trashëgimisë indiane është e mrekullueshme për TV realitet. Megjithatë, rezoluta nuk është.

Redaktimi i pajtimit të Jessel dhe Jenna ishte “i përshtatshëm”

Gjatë një interviste për HELLO, Jessel tregoi se si e kanë perceptuar fansat. Ajo e përshkroi atë si, “kjo figurë shumë e pahijshme, deluzive. Dikush që është shef me burrin e saj, jo i sjellshëm me nënën e saj, i pasjellshëm me Xhenën për një dhuratë dhe thjesht ankohet në përgjithësi. Ato [first] tre episode ishin vërtet të vështira për mua.”

Jessel u ankua pa pushim për përshtatjen dhe stilin e të brendshmeve që mori gjatë episodit në fjalë. Ajo tronditi ish-drejtorin kreativ të J.Crew. Dhe mbrëmja përfundoi me kaq. Të paktën kështu panë shikuesit.

Por Jessel zbuloi se ajo kishte një zemër për zemër me Jenna që nuk ishte përfshirë në filmimin përfundimtar.

“Sigurisht që nuk e marr veten shumë seriozisht dhe gjithmonë, sigurisht, korrigjoj kur e kam gabim,” tha ajo. “I kërkova falje Xhenës pas dhuratës së të brendshmeve. I shkrova një shënim me dorë. Dhe patëm një bisedë shumë të bukur, por nuk u shfaq. Sa i përshtatshëm! Të gjithë menduan se isha dikush krejtësisht i ndryshëm nga ai që isha, dhe një pjesë e madhe ishte redaktimi.”

Me të vërtetë i përshtatshëm. Por ky është rreziku që dikush merr për të qenë në TV realitet. Përsëri, rezolucioni nuk është i shkëlqyeshëm për TV realitet.

Kapni Real Housewives të Nju Jorkut të dielave në 9/8c në Bravo.