Jessel Taank i dhuron Andy Cohen të brendshmet famëkeqe "Pema e Krishtlindjeve"

Klea

Jessel Taank i dhuron Andy Cohen të brendshmet famëkeqe “Pema e Krishtlindjeve”

Kur Real Housewives e Nju Jorkut vizitoi Hamptons në fillim të këtij sezoni dhe qëndroi në shtëpinë e bukur të Erin Lichy, Jenna Lyons ishte mjaft e menduar për të sjellë një dhuratë të brendshme për secilën prej zonjave. Për fat të keq, Jessel Taank ishte shumë e pakënaqur me natën e saj jeshile prej sateni dhe dantelle, duke thënë se kjo e bënte të dukej si një “pema e Krishtlindjeve”. Ajo ishte shumë e zëshme se sa shumë e urrente dhuratën. Sjellja e saj ishte shumë më ngjitëse se këmisha e natës.

Më 13 gusht, Jessel e vizitoi Andy Cohen në Shikoni What Happens Live, pas transmetimit të episodit më të fundit të RHONY. Burri i saj i pashëm Pavit Randhawa ishte duke punuar në lokal. Pasi u prezantua, Pavit doli nga prapa lokalit dhe i dhuroi Andit këmishën e natës me kornizë të bukur, si një donacion për koleksionin e relikeve të Housewives të Clubhouse.

I kënaqur që e mori atë, Andy njoftoi se këmisha e natës do të “shkonte në BravoCon” në Las Vegas më vonë këtë vit. Do të doja të shkoja në BravoCon, por mendoj se tashmë është shitur.

Ishte pak “i madh”

Teksa pranoi dhuratën, Andi ishte shumë më i sjellshëm se Xheseli kur mori dhuratën nga Jenna. Ai komentoi se “dukej pak e madhe”. Sigurisht, ishte një madhësi e madhe. Çfarë po mendonte Xhena? Në vend që të vazhdonte të tregonte se sa i shëmtuar ishte fustani dhe sa shumë e urrente, pse Jessel nuk pyeti nëse Jenna mund ta ndryshonte atë me diçka në një madhësi më të vogël?

A nuk e mësoi askush ndonjëherë Jesselin se edhe nëse e urreni një dhuratë, ajo është sërish një dhuratë? Dikush u mundua të të sillte diçka. Buzëqeshni, thoni faleminderit dhe vazhdoni. Mund ta dhuroni për Goodwill kur të ktheheni në shtëpi. Dikush tjetër do ta shijojë atë, edhe nëse ju nuk e shijoni.

Jessel padyshim që shkaktoi disa fërkime mes shokëve të saj të kastës me gjithë ankesën e saj për këmishën e natës, si dhe gjithçka tjetër, gjatë fundjavës larg. Ajo fitoi një reputacion si një princeshë që pret që të gjithë të përmbushin çdo dëshirë të saj. Javë më vonë, kasti po flet ende për Hamptons, edhe pse të gjithë thonë se “e kanë kaluar”.

Ndoshta Jessel më në fund mund ta kapërcejë natën e pemës së Krishtlindjes tani që ia ka dhuruar sërish Andit. Mezi pres të shoh se çfarë i dhuron Jenna për ditën e të dashuruarve!

Real Housewives of New York vazhdon të dielave në 9/8c në Bravo.