Jesse Solomon përballet me frikë shëndetësore pas rezultateve të skanimit të kancerit

Klea

Jesse Solomon përballet me frikë shëndetësore pas rezultateve të skanimit të kancerit

Të rinjtë në Shtëpi verore janë vërtetë një pjesë e madhe për ta bërë sezonin 8 një nga më të mirët deri më tani. West Wilson dhe Jesse Solomon janë dy vëllezër të dashur që sjellin një element marrëzie në shtëpi. Megjithatë, dyshja nuk kanë frikë të futen në dramë ose të jenë të pambrojtur për jetën e tyre personale në kamera.

Së fundmi Xhesi në veçanti ka treguar edhe më shumë për shëndetin e tij. Ai ka qenë i hapur për udhëtimin e tij me kancerin e testikujve pasi u diagnostikua për herë të parë në vitin 2017. Në episodin e fundit të Shtëpisë Verore, Jesse u prish në përgatitje për kontrollin e tij pesëvjeçar. Ai ishte veçanërisht nervoz që kanceri do të kthehej si më parë për të.

West ishte shoku më i mirë që çdokush meriton në atë moment duke ngushëlluar mikun e tij dhe duke vlerësuar ndjenjat e tij. Ndjenjat e Xhesit u përforcuan nga fakti se ai ndjeu një gungë mbi veten para takimit. Fatkeqësisht, episodi përfundoi me Xhesin që duhej t'i nënshtrohej testeve të mëtejshme pasi edhe mjeku ndjeu masën.

Jesse është mirënjohës për sistemin e tij të mbështetjes

Jesse foli për The Daily Dish të Bravo për ndjenjat e tij që çuan në atë takim, veçanërisht gjatë fundjavës së mëparshme në Hamptons. “Jam shumë sentimentale […] por me jetën time përpiqem të jem shumë pragmatik,” shpjegoi Jesse. Ai shtoi se u përpoq të ishte në një hapësirë ​​​​të mirë të kokës dhe të qëndronte i qetë, por nuk mund ta mohonte frikën e tij, kështu që u shpërtheu duke qarë në krahët e West.

Për më tepër, Xhesi shtjelloi momentin intensiv gjatë shfaqjes pas shfaqjes së Shtëpisë Verore. “Kisha bërë analizat e gjakut dhe gjithçka më parë, kështu që thjesht duhej të paraqitesha [and] doktori bën ekzaminimin e tij fizik dhe ju jeni gati të shkoni,” shpjegoi Jesse. Megjithatë, ai mbeti me më shumë pyetje dhe kishte nevojë për testime të mëtejshme.

Në përgjithësi, Jesse tha se sistemi i tij i mbështetjes e bëri atë të ndihej i kujdesshëm gjatë asaj periudhe të frikshme në jetën e tij. “Ndihesha shumë mirë të kishe miq të tillë [who] tregojnë se kujdesen”, tha ai. “Unë thjesht u ndjeva me fat që i kisha ata.”

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.