Paige DeSorbo

Klea

Jesse Solomon nxjerr në pah tensionin midis Paige DeSorbo dhe Danielle Olivera në ribashkimin e sezonit 8 të 'Summer House'

Jesse Solomon nxjerr në pah tensionin midis Paige DeSorbo dhe Danielle Olivera në ribashkimin e sezonit 8 të 'Summer House'

Si pritje për Shtëpi verore Ribashkimi i sezonit 8 ndërtohet, vëmendja është veçanërisht e përqendruar Karl Radke dhe Lindsay Hubbard përballje e afërt. Megjithatë, një tjetër përballje dramatike pritet të vjedhë vëmendjen. Gjatë një paraqitje të fundit në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejti ardhur Jesse Solomon, krahas Karlndau njohuri rreth ribashkimit me hostin Andy Cohen. Ishte e Jesse ribashkimi i parë dhe përvoja e tij ndryshonte dukshëm nga e Karlit.

Isai e përshkroi ribashkimin si “argëtues” dhe përmendi se kishte një “shpërthim”, gjë që befasoi Karli cili ndihej ndryshe. Isai theksoi një shkëmbim të nxehtë midis Daniele Olivera dhe Paige DeSorbo, duke e krahasuar rolin e tij me atë të “një arbitri në një ndeshje tenisi”. Ai tregoi, “Unë ulem atje, dhe gjëja tjetër që ju e dini, Paige dhe Danielle thjesht po e bëjnë këtë. Unë thjesht jam ulur aty i kapur në mes të zjarrit.”

Xhesi dhe Karli

Ribashkimi nuk ishte pa konflikt të mëtejshëm, si Andy Cohen vuri në dukje një shembull ku Isai tërhoqi pa dashje vëmendje të konsiderueshme.

“Kishte një pikë ku ju tingëllonit për diçka dhe ju dhanë bythën si tre gra të gjitha menjëherë.” Andi zbuluar.

Paige DeSorbo

Ndërsa detajet pas konfrontimeve mbeten të fshehta dhe disa episode ende nuk janë transmetuar para ribashkimit, mosmarrëveshja midis Pejxh dhe Danielle ka të ngjarë të rrjedhin nga e Danielle opinionet e pakërkuara mbi e Pejxhit marrëdhënie me Craig Conover.

Në një episod të “Shtëpi verore”, tensioni u përshkallëzua mes tyre Paige DeSorbo dhe Daniele Olivera gjatë e Pejxhit marrëdhënie me Craig Conover. Gjatë një diskutimi me Kyle Cooke dhe Danielle, Pejxh shprehu dashurinë e saj për Craig, duke e përshkruar atë si mikun e saj më të mirë dhe duke deklaruar qëllimin e saj për t'u martuar me të sipas kushteve të saj. Derisa Kyle e mbështeti atë, Danielle sfiduar Peige's kontrollin në marrëdhënie, duke e akuzuar atë se nuk i kthen asgjë Craig dhe duke vënë në pikëpyetje jetëgjatësinë e marrëdhënies së tyre.

Paige DeSorbo

Pejxh u mbrojt duke pohuar se ajo nuk po udhëheq Craig megjithë marrëdhëniet e tyre në distancë midis Nju Jorkut dhe Charleston. Ajo kritikoi Danielle në një rrëfim për sjelljen moralisht superiore dhe shmangien e shqyrtimit vetë.

Konflikti vazhdoi si Pejxh i rrëfente Amanda Batula si Danielle u përball me të për dinamikën e marrëdhënies së saj, duke sugjeruar se Pejxh nuk ishte reciproke e Craig dashuri. Pejxh atribuohet e Danielle sjellje agresive ndaj çështjeve të së kaluarës, duke përfshirë pasojat e saj me Lindsay Hubbard dhe Karl Radke nga vera e kaluar, e cila çoi në përjashtimin e saj nga dasma e tyre. Pejxh dhe Amanda u pajtua me atë e Danielle veprimet i zbuluan asaj një anë që ata nuk e kishin parë më parë, duke çuar Pejxh te pershkruaj Danielle si “një lloj mbret i arrë”.

Paige DeSorbo

Shtëpi verore vazhdon të transmetohet Bravo, çdo të enjte mbrëma, në orën 9/8c.