Jesse Solomon i Summer House mbi shkrirjen emocionale

Klea

Jesse Solomon i Summer House mbi shkrirjen emocionale

Jesse Solomon solli një ton më solemn gjatë episodit të fundit të Shtëpi verore. Ishte kritike për të që të kuptonte gjithçka gjatë vizitës së tij te mjeku pesë vjet pasi u shpall pa kancer.

Në pritje të gjithë kësaj, dhe duke mbajtur të gjitha emocionet nga shokët e tij të aktorit të Shtëpisë Verore, i riu i televizionit të realitetit u prish. Kasti i preferuar West Wilson ngushëlloi Xhesin gjatë atij momenti dobësie.

Jesse e quan West një “mik me shumë aspekte” pasi shpërndarja e tij Summer House transmetohet gjatë sezonit 8

Këshilltari financiar foli me Decider për të diskutuar episodin e fundit dhe sa një “punë e madhe” është të jesh pa kancer për pesë vjet.

Jesse i tha botimit pse ai ua fshehu informacionin shokëve të tij të aktorit gjatë xhirimeve në Hamptons.

“Ne po festojmë. Po kalojmë mirë. Nuk dua t'i zhgënjej të gjithë me këtë gjë që mendoj se do të jetë e mirë në vetëm disa ditë. Kështu që nuk doja të bija shi në paradën e të gjithëve,” shpjegoi ai.

Jesse e përshkroi veten si “një djalë shumë i lumtur”, por ai u prish pasi u ngrit tema e faljes së tij. Publikimi i lajmeve pyeti se çfarë “ju bëri të ndiheni mjaft të sigurt për t'u hapur?”

“Ishte rastësisht,” u përgjigj ai. “Nuk po përpiqesha të hapesha. E kisha mbushur emocionin për një kohë të gjatë sa që thjesht – [when] West më pyeti nëse isha mirë, thjesht u derdh nga unë. Por po, unë jam një djalë shumë i lumtur. Jam shumë i bekuar që jetoj një jetë të mirë. Dhe kjo është e vetmja gjë që më vesh mua. Pra, West është një mik i mirë për ta bërë këtë – për të më përqafuar dhe dëgjuar duke më qarë.”

Në të vërtetë, ishte shumë prekëse të shihje Westin të hapej për mikun e tij. Dhe duket se ata kanë mbajtur lidhje të ngushta pas xhirimeve. Xhesi ndau të gjitha gjërat që vlerëson për vendasin e Misurit.

“Ai është shumë qesharak. Ai është shumë i zgjuar dhe i shpejtë dhe është me këmbë në tokë. Kështu që unë mendoj se ai është një mik i vërtetë i vërtetë [and] ai jo vetëm që do të dilte dhe do të argëtohej me ju, por do t'ju mbështesë kur të jeni të rënduar. Ai është [a] shoqe dinamike, shumëplanëshe”, zbuloi Jesse.

Merre Summer House, të enjten në 9/8c në Bravo.