Jesse Palmer premton një kthesë "Unik" për Bachelor in Paradise, sezoni 9

Klea

Jesse Palmer premton një kthesë “Unik” për Bachelor in Paradise, sezoni 9

Bachelor në Parajsë Sezoni 9 fillon për vetëm dy javë (28 shtator) dhe pritësi Jesse Palmer është në qarkun e promovimit. Jo vetëm që po ngacmon ndryshime të mëdha në formatin e shfaqjes, por po premton një kthesë të papritur përpara.

“Do të ketë diçka vërtet të veçantë dhe unike këtë sezon, diçka për të festuar,” tha ish-lojtari i NFL. “Unë mendoj se i gjithë kombi Bachelor do të jetë vërtet, shumë i emocionuar për këtë … Të gjithë në plazh do të jenë gjithashtu … Unë me të vërtetë mezi pres të shoh se çfarë ndodh dhe ku shkon kjo.” As unë, Xhesi. Kjo do të ishte më mirë t’i përshtatej zhurmës.

Duke paraprirë me mohimin, “Unë nuk dua t’i prish gjërat për të gjithë”, BIP banakieri Wells Adams ishte pak më i nënshtruar në entuziazmin e tij.

“Unë imagjinoj se do të ketë gjëra që njerëzit nuk i prisnin të ndodhnin … dhe ata ndoshta do të jenë shumë të zemëruar për këtë,” parashikoi ai, para se të qeshte, “Por unë do të jem mirë sepse do të bëj pije nga pas dhe vetëm duke parë zjarrin e kontejnerit të djegur para meje.” ET i ka të gjitha detajet.

“Kutia e së vërtetës së parajsës”

(Fotografia: Craig Sjodin përmes Getty Images)

Një tipar i ri i mundshëm i shfaqjes u zbulua në trailerin e Sezonit 9: Kutia e së Vërtetës. Një nga aktorët parashikoi se “do të shkatërronte patjetër disa çifte”. Nëse Kutia e së Vërtetës është në të vërtetë Big Twist që ai ka ngacmuar, Jesse shpreson që të mos provokojë një përsëritje të kthesës së sezonit 8, i cili i dërgoi zonjat në një hotel ndërsa djemtë e tyre u lidhën me një grup të ri femrash. Ajo surprizë përfundoi me disa nga zonjat që bërtisnin nga ballkoni i hotelit të tyre, “F*** ti, Jesse Palmer!”

“Unë po bëj gjithçka në fuqinë time që një grup grash të rritura të mos shkojnë në një ballkon dhe të thonë, ‘Ti, Jesse Palmer’. Ky është një synim im personal këtë sezon”, tha ai. “Nuk mund të premtoj se kjo do të ndodhë, por shpresoj se nuk do të ndodhë. Ju kurrë nuk e dini se si do të shkojë kjo.”

Në përgjithësi, Jesse beson se ka “një ton mundësish dhe mundësish që dashuria e vërtetë të lulëzojë këtu në plazh”. Ai ka aq shumë besim sa premton se do të martohet me një çift në plazh në Meksikë nëse kjo është ajo që ata duan. Dhe një martesë u ngacmua në trailerin e sezonit të 9-të.

“Nëse situata lind, por padyshim që duhet të jetë situata e duhur,” tha Bachelor i Sezonit 5. “Ju nuk dëshironi t’ia detyroni askujt këtë, me siguri. Çdo sezon është unik, kështu që ne do të shohim se çfarë do të ndodhë.”

Duke shpresuar për lumturi përgjithmonë

BIP duket se ka çifte më të suksesshme sesa Bachelor ose Bachelorette. Unë besoj se kjo është për shkak se konkurrentët nuk dalin domosdoshmërisht me një person të caktuar. Ndonjëherë ata kanë dikë që shpresojnë se do të jetë atje, por është më organike që banorët e Parajsës të zgjedhin me kë duan të kalojnë kohë. Shpresojmë, do të arrijmë t’i shohim disa prej tyre të kenë një fund të lumtur për Kombin e tyre Bachelor.

“Bachelor in Paradise” jepet premierë më 28 shtator në orën 8/7c në ABC.