Jeramey Lutinski i Love Is Blind dhe Sarah Ann Bick po takohen

Klea

Jeramey Lutinski i Love Is Blind dhe Sarah Ann Bick po takohen

Sarah Ann Bick dhe Jeramey Lutinski na tronditën të gjithëve kur zbuluan se ishin takuar që kur u larguan nga gjinia Dashuria eshte e verber Sezoni 6.

Gjatë episodit të ribashkimit mbrëmë, çifti dha një përditësim mbi marrëdhënien e tyre me nikoqirët Nick dhe Vanessa Lachey. Ata shpjeguan se vendosën t’i jepnin një hap pas ndarjes së Jeramey nga bashkë-ylli Laura Dadisman. Kjo ndarje u shfaq në një episod të mëparshëm. “Unë rashë në dashuri me Jeramey si një person, dhe ne kemi pasur një lidhje të fortë që nga fillimi i këtij eksperimenti,” tha Sarah Ann. Ajo shtoi se e do Jeramey “me gjithë zemrën time”.

Sarah Ann dhe Jeramey u transferuan me njëri-tjetrin pas xhirimit të sezonit 6 të Love Is Blind

Siç e panë shikuesit, Jeramey dhe Sarah hipën në perëndim të diellit me jetski gjatë një prej episodeve të fundit të sezonit. Që atëherë, ata e kanë eksploruar më tej marrëdhënien e tyre dhe përfundimisht u transferuan së bashku. “Kemi pasur raste kur kemi menduar të ndahemi nga njëri-tjetri, kemi pasur raste kur na është dashur të rikuperoheshim për ta bërë këtë. Dhe në fund të tij, ne përfunduam duke u transferuar së bashku në tetor”, zbuloi Sarah.

Jeramey vazhdoi: “Ne e kuptuam duke luftuar vazhdimisht për gjërat që e duam njëri-tjetrin… jo gjithçka ka qenë perfekte, por ne jemi ende duke luftuar për këtë çdo ditë.”

Të dy yjet e Netflix u përballën gjithashtu me reagime nga kolegët e tyre gjatë ribashkimit. Jessica Vestal e kritikoi Sarën se ishte një vajzë “me zgjedh mua”, ndërsa Chelsea Blackwell dhe AD Smith shprehën zhgënjimet e tyre për Sarën duke i dërguar mesazhe një burri të fejuar.

Laura, e cila ka filmuar nga Evropa, vazhdoi të sulmojë Jeramey, duke e quajtur atë një “klloun” për sjelljen e tij në kamera. Ylli i realitetit u akuzua se kishte tradhtuar me Sarah Ann gjatë një nate jashtë. Ai nuk u kthye nga ajo natë, deri në 5 të mëngjesit

Jeramey ka reflektuar për sjelljen e tij tronditëse në internet kohët e fundit, duke shkruar, “Unë nuk e fal mënyrën se si kam vepruar gjatë kësaj. Madje po e shikoj këtë si ‘WTF?’”

Ju mund të transmetoni sezonet 1-6 të Love Is Blind në Netflix.