Jennifer Pedranti duhej të merrte hua nga i dashuri Ryan

Klea

Jennifer Pedranti duhej të merrte hua nga i dashuri Ryan

Jennifer Pedranti bëri debutimin e saj gjatë sezonit 17 të The Real Housewives of Orange County. I dashuri i saj, Ryan Bojajian erdhi për udhëtim. Për fat të keq, ai u kap në karrigen e gjyqtarit Tamra. Meqenëse mënyra normale e funksionimit RHOC të Tamra-s është të mos pranojë dikë dhe të flasë pa pushim, Jenn e mbronte vazhdimisht atë nga akuzat për aktivitete të përfolura jashtëshkollore të penisit që vinin nga palestrën e vdekur të Tammy-t, CUT Fitness.

Jenn kaloi shumë për Ryan gjatë gjithë sezonit. Tani, duket se Ryan po i jep mbështetje Jenn-it. Të paktën financiarisht. Ajo është në mes të një divorci të zgjatur dhe shpreson të mbledhë mbështetje bashkëshortore nga ish-bashkëshorti i saj së shpejti. Sipas Jenn, ajo është e prishur dhe dokumentet tregojnë se ajo madje duhej të merrte hua para nga gjimrati f*ckboy (i supozuar) banor i OC.

Jennifer shpalosi të ardhurat dhe shpenzimet e saj mujore

Në dosjen e tij të divorcit (vlen të përmendet se Jenn pranoi se kishte një lidhje emocionale me Ryan ndërsa ajo ishte ende e martuar), pothuajse ish-i i Jenn-it, William Pedranti, pranoi të ndajë kujdestarinë e katër fëmijëve të tyre dhe madje tha se do të paguante njëfarë mbështetjeje bashkëshortore. Por, ata nuk po shohin sy më sy. Jenn kërkon kujdestarinë e vetme të katër fëmijëve të tyre, mbështetje mujore bashkëshortore dhe 20,000 dollarë për shpenzimet ligjore.

Në dokumentet e marra nga Radar Online, lëvizja e Jenn shpjegoi, “[Jennifer] kërkon ndihmë për të mbuluar shpenzimet thelbësore të jetesës për veten dhe fëmijët e saj, si qiraja, ushqimi dhe shpenzimet e arsimit. Ndërsa kërkuesi aktualisht mbulon shpenzimet e kujdesit shëndetësor, nevojitet mbështetje shtesë për të përmbushur kërkesat financiare për aktivitetet e fëmijëve, si dhe shpenzimet e tyre për ushqim dhe veshje.”

Në ndarjen e saj financiare të datës 9 janar 2024, Jenn përmendi bashkëpronarin e saj në koncert Devi Rebel Yoga dhe punën e saj “aktore me kohë të pjesshme” në RHOC.

Ajo thotë se të ardhurat e saj janë të paqëndrueshme, por mesatarisht janë rreth 1,166.66 dollarë në muaj. Kjo është duke përjashtuar çdo gjë që ajo bën nga studioja e jogës.

Jenn gjithashtu pohoi se llogaritë e saj bankare janë pakësuar pothuajse në asgjë. Ajo shpjegoi se nuk ka asete për të shitur sepse William i ka në posedim të gjitha.

Veçanërisht, ajo thotë se duhet t’i kthejë Ryan 5,000 dollarët që ka marrë hua. Ajo gjithashtu u detyrohet 30,000 dollarë prindërve të saj, të cilët ndihmuan me tarifat e saj ligjore – të cilat ajo thotë se i kanë kushtuar rreth 15,000 dollarë deri më tani.

Ajo parashtroi faturat e saj mujore në dokumente. Qiraja e saj është 12,000 dollarë (megjithëse ajo do të lëvizë së shpejti). Përveç kësaj, ajo paguan 1,166 dollarë për sigurimin shëndetësor, 3,000 dollarë për sende ushqimore, 100 dollarë për lavanderi, 100 dollarë për rroba, 100 dollarë për argëtim, 610 dollarë për shpenzimet e makinës. Copa të tjera u shtuan deri në 1790 dollarë. Në total, shpenzimet e saj arrijnë në 18,879,66 dollarë në muaj.

Gjatë një episodi, Tammy Sue vuri në dukje prirjen e Jenn-it për të veshur trokitje “Fucci” dhe “Fanel”. Duket se Jenn nuk do t’i tregtojë ato për gjënë reale së shpejti.

Sezoni i 18-të i “The Real Housewives of Orange County” ka hyrë në prodhim, kështu që premiera do të jetë më vonë këtë vit.