Jennifer Fessler

Klea

Jennifer Fessler zbulon se nuk është më shoqe me Rachel Fuda!

Jennifer Fessler zbulon se nuk është më shoqe me Rachel Fuda!

Jennifer Fessler hodhi një bombë kur ajo zbuloi se ajo dhe Rachel Fuda nuk janë më miq, duke shënuar një ndryshim të rëndësishëm në marrëdhënien e tyre.

Rachel Fuda

Sezoni 14 i Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit ka qenë një udhëtim i trazuar, i karakterizuar nga marrëdhëniet e tensionuara dhe konfliktet e pazgjidhura mes anëtarëve të kastit.

Mungesa e miqësisë dhe tensioni i vazhdueshëm kanë lënë në hije kënaqësinë e zakonshme për shikuesit. Veçanërisht, Teresa Giudice dhe Melissa Gorga Mosmarrëveshja e vazhdueshme ka ndarë të gjithë kastin, duke çuar në marrjen e palëve dhe në testimin e miqësive.

Jennifer Fessler

Me anulimin e ribashkimit të sezonit të 14-të dhe një finale të përshkruar si kaotike, fansat janë lënë në dyshim për drejtimin e ardhshëm të shfaqjes.

Për më tepër, Jennifer Fessler ka shprehur pasiguri për miqësinë e saj me Rachel Fuda, duke reflektuar mbi sfidat me të cilat janë përballur.

Rachel Fuda

Në një diskutim të sinqertë mbi Podcast i “Houswives Nightcap”., Jennifer trajtoi perceptimet për besnikërinë e saj si shoqe, duke thënë:

“Mendoj se kam dëgjuar dhe lexuar shumë për faktin se nuk jam një mik besnik. Unë jam një flip-flopper. Unë kam parë një emoji të vogël gjarpri që njerëzit bëjnë – unë jam një gjarpër.”

Jennifer Fessler

Ajo sqaroi: “Pra, mendoj se ndoshta do të doja të jepja pak më shumë për sa i përket anës sime të gjërave … dhe çfarë mendoj se është besnikëria. Është e gjitha lajm për mua që nuk jam një mik besnik. Kjo është disi e para.”

Duke reflektuar mbi konfliktet e kaluara që përfshijnë Tereza Giudice, dhe e Rakelës burri, John Fuda, Jennifer diskutoi pasojat dhe ndikimin në miqësinë e saj me Rachel.

Jennifer Fessler

Kur u pyetën nëse diferenca e tyre në moshë ka luajtur ndonjë rol, Jenn e hodhi poshtë atë, duke deklaruar, “E dini, unë mendoj se kjo është një gjë e lehtë. Unë mendoj se Rachel është një shpirt i vjetër dhe mendoj se ajo ka kaluar gjëra në jetën e saj.”

Pavarësisht sfidave, Jennifer theksoi lidhjet e saj të forta me anëtarët e tjerë të kastit.

Rachel Fuda

“Jam shumë afër Margaret (Jozefi). Unë jam shumë afër Dolores (Katania). Unë jam afër Melisa. Sigurisht. Unë jam afër Jackie (Goldschneider). Ne kemi një podcast së bashku, “tha ajo.

Në lidhje me marrëdhënien e saj aktuale me Rachel, Jenn zbuloi, “Nuk po flas me Rachel.”

Rachel Fuda

Megjithatë, ajo mbeti me shpresë për të ardhmen, duke thënë: “Pra, kush e di se çfarë mban e ardhmja? Unë do të dëshiroja vetëm gjëra të mira për Fudas dhe familjen e tyre të bukur.”

Jenn përfundoi në një notë pozitive rreth Rachelduke vënë në dukje, “Dhe Rachel kurrë nuk më bëri asgjë që të ishte lënduese. Ajo kurrë nuk u përpoq të më lëndonte në asnjë mënyrë.”

Jennifer Fessler

Mbetet e pasigurt nëse miqësia e tyre mund të riparohet apo jo Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit vazhdon të shpalos episodet e saj të mbushura me dramë.

Kapur RHONJ transmetimi të dielave në orën 8/7c Bravo.