Jennifer Fessler

Klea

Jennifer Fessler beson se Luis Ruelas quhet djali i Margaret Josephs

Jennifer Fessler beson se Luis Ruelas quhet djali i Margaret Josephs

Sezoni 14 i Amvise të vërteta të Nju Xhersit tashmë po nxjerr në pah dinamikën e ndryshueshme mes aktorëve. Margaret Josephsme të cilin ishte miqtë më të mirë Jennifer Fesslere gjeti veten në kundërshtim me Jennifer pas një përplasjeje të madhe që përfshin Teresa Giudice dhe burri i saj i ri, Luis Ruelas.

Gjatë ribashkimit të sezonit 13, Margaret i akuzuar Luis duke e hetuar dhe duke i bërë thirrje kërcënuese djalit të saj, i cili ka qëndruar larg RHONJ ndriçoj. Luis mohoi çdo përfshirje, por incidenti çoi Margaret për të shkëputur lidhjet me të dy Tereza dhe Luis.

Joe Gorga

Tensionet u përshkallëzuan kur Jennifer zgjodhi të kalojë kohë me Terezae cila nuk u ul mirë me Margaret. Sipas Margaret, Jenn kishte thënë më parë, “Unë nuk dua të bëj asgjë me të”, duke iu referuar Tereza. Kjo bëri e Xheniferit vendimi për t'u shoqëruar me Terezën është veçanërisht i mërzitur. Situata erdhi në krye Joe Gorga festa e ditëlindjes, që rezultoi në një debat të madh mes miqve.

Jennifer shpjegohet më vonë Argëtim Sonte“Mendoj se episodi i parë, ndoshta më keni parë duke i thënë Margaret, ti e di, 'Të thashë se nëse nuk dëshiron të jesh përsëri rreth këtyre njerëzve, as unë nuk do të doja…' dhe ajo që dua të thoja me këtë ishte, nëse nuk do të kthehesh dhe do ta bësh përsëri shfaqjen, atëherë Nuk do të kthehem dhe do të bëj përsëri shfaqjen. Nuk thashë se nuk do të isha kurrë pranë Luiose bisedoni me Lui dhe Tereza përsëri.”

Jennifer Fessler

Gjatë një bisede me Tereza, Jennifer adresoi akuzat se Xhon Fudanjë tjetër bashkë-yll, ishte një tregtar droge. Jennifer sqaruar,

“Synimet e mia ishin të sqaroja disa gjëra, apo jo? Për të biseduar me Tereza dhe sigurohuni që të ishte atje Xhon Fuda nuk është një tregtar droge, Xhon Fuda është një baba i shkëlqyer dhe një profesionist dhe i përgjegjshëm.”

Jennifer Fessler

Pavarësisht synimeve të saj, Rachel Fuda dhe Gjoni ishin të pakënaqur me Jennifer duke i diskutuar fare. “Pra, unë në fakt isha disi i lumtur me atë pjesë të bisedës sonë, edhe pse Rachel (Fuda) dhe Gjoni do të kishte preferuar që unë të mos flisja fare për ta.” Jennifer tha.

Jennifer u përball gjithashtu Tereza rreth nëse Luis kishte thirrur e Margaretës djalin. Tereza u betua për jetën e katër vajzave të saj se Luis nuk kishte. Jennifer pranoi,

Jennifer Fessler

“Ndoshta nuk e kam komunikuar mirë këtë, sepse mendoj se kam lënë përshtypjen se nuk besoj. Margaret, gjë që nuk është kështu. une besoj Margaret. E vërteta është, unë e besoj këtë Lui thirri e Margaretës djali.”

Pavarësisht dramës, Margaret dhe e Xheniferit miqësia ishte e mirë. Jennifer përmendi se lidhja e tyre është “e thellë”, duke treguar se lidhja e tyre mund të përballonte ngjarjet e trazuara të sezonit.